Επιχειρήσεις

Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών: Δράση καθαρισμού από το Grecotel Creta Palace

Την περιβαλλοντική και κοινωνική του ευαισθησία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ο Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, καθώς το ξενοδοχείο Grecotel Creta Palace πραγματοποίησε καθαρισμό της παραλίας μπροστά από τις εγκαταστάσεις του την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Grecotel Creta Palace, Γιώργος Περαντωνάκης, δήλωσε σχετικά: «Η Grecotel, η Ρεθεμνιώτικη εταιρία που αποτελεί τον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό και τουριστικό Όμιλο της χώρας, είναι πάντα πρωτοπόρος και ευαίσθητη σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος. Ο Όμιλος έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό του απέναντι στο περιβάλλον όλα αυτά τα χρόνια με δράσεις, που αφενός συμβάλλουν άρρηκτα στην προστασία των ελληνικών οικοσυστημάτων, και αφετέρου στηρίζουν σε μόνιμη βάση τις τοπικές κοινωνίες. Όλοι εμείς στην Grecotel παραμένουμε πιστοί στο όραμα και τις αξίες του Ιδρυτή και Προέδρου, κυρίου Νίκου Δασκαλαντωνάκη, ότι «Πολιτισμός και Τουρισμός οφείλουν να πηγαίνουν χέρι χέρι».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, πραγματοποιούμε δράση καθαρισμού στην ακτογραμμή, ενισχύοντας την περιβαλλοντική συνείδηση των πελατών και εμάς των ίδιων. Στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων, εντάσσεται και το Clean Up the Med, μια ενέργεια που δεν είναι μεμονωμένη, αλλά σχετίζεται άμεσα με τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και λειτουργούμε στο ξενοδοχείο σε καθημερινή βάση».

Το Grecotel Creta Palace επέλεξε την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών για να υλοποιήσει τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα Clean Up the Med. Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των ομάδων παραλίας και ψυχαγωγίας, των παιδιών του παιδότοπου Grecoland, τμηματαρχών, αλλά και φιλοξενούμενων, ευαισθητοποιημένων σε περιβαλλοντικά ζητήματα που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουν στη σημαντική αυτή ενέργεια.

grecotel

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου διένειμαν γάντια, λαβίδες, μάσκες, νερά και σακούλες συγκομιδής για τη συλλογή και διαλογή των σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών. Στη δράση συμμετείχε το αμαξάκι Μάικ που με διαδραστικό, βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο βοηθά τα παιδιά που το ακολουθούν να εξοικειωθούν με τον καθαρισμό, τοποθετώντας μέσα στον μηχανικό τους φίλο τα απορρίμματα με ειδικές λαβίδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Παπαστράτος στη ΔΕΘ – Συζήτηση για τα εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης: Μύθοι & Αλήθειες
Η Παπαστράτος και η μητρική της εταιρεία, Philip Morris International (PMI), έχουν επενδύσει πάνω από 14 δισ. δολάρια, τα τελευταία 15 χρόνια, στην επιστήμη και την καινοτομία, με στόχο την ανάπτυξη καλύτερων προϊόντων από το συμβατικό τσιγάρο
Ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος, η Επικεφαλής Επιστημονικών Υποθέσεων της εταιρείας, Σταυρούλα Νταηλάκη, η δημοσιογράφος, Μαριάννα Σκυλακάκη
BRIGHT diadikasia: Παράταση προθεσμιών σε τρία σημαντικά επενδυτικά προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Το πρώτο πρόγραμμα που πήρε παράταση είναι το πρόγραμμα «Επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την κατασκευή θερμοκηπίων και προσπελάσιμων στεγάστρων φυτικής παραγωγής»
Κώστας Γιαλής, Senior Manager Investment Funding Services