Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ALPHA και ΣΚΑΪ θέλουν deal με τον Χρήστο Φερεντίνο

ALPHA και ΣΚΑΪ  θέλουν deal με τον Χρήστο Φερεντίνο

Για μια ακόμα σεζόν ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει να κερδίζει με το Deal σημαντική μερίδα του τηλεοπτικού κοινού για τον ALPHA. Ωστόσο αν η πρόταση που έγινε στον παρουσιαστή προχωρήσει σε… deal μπορεί να αλλάξει πολλά την επόμενη σεζόν. 
Το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον ALPHA ολοκληρώνεται στο τέλος του καλοκαιριού, ενώ πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού που θα προβληθούν τη φετινή σεζόν.

Τις προηγούμενες μάλιστα ημέρες «ξηλώθηκε» το σκηνικό του Deal από το στούντιο που γυριζόταν και μεταφέρεται σε άλλο, αλλά χωρίς να έχει δοθεί εντολή να στηθεί και χωρίς να είναι σίγουρο ότι την ίδια πορεία θα ακολουθήσει κι ο Χρήστος Φερεντίνος.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες έγινε πρόταση στον παρουσιαστή από τον ΣΚΑΪ για να συνεργαστεί την επόμενη σεζόν. Να αναφέρω ότι ο σταθμός του Φαλήρου έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του «Μονομάχου», του τηλεπαιχνιδιού που είχε παρουσιάσει παλαιότερα στο STAR ο Φερεντίνος και η διοίκηση του ΣΚΑΪ  θέλει να το εντάξει στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Δικαιολογημένα λοιπόν θα ήθελαν να βρεθεί ξανά στο «τιμόνι» του ο Φερεντίνος, εκτιμώντας ότι θα έχουν ένα δυνατό «όπλο» στην καθημερινή απογευματινή τους ζώνη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του ALPHA δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να αφήσει τον Φερεντίνο να βρεθεί απέναντι και αναμένεται συνάντηση με τον παρουσιαστή με σκοπό να ανανεώσουν το… deal της συνεργασίας τους.

Εκτιμάται μάλιστα ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πέσει και το Super Deal που έχουν «παγώσει» στον ALPHA λόγω του υψηλού κόστους του, αλλά φαίνεται να είναι επιθυμία του παρουσιαστή να το παρουσιάζει και μια φορά τη βδομάδα. 
Σύντομα λοιπόν θα δούμε με ποιο κανάλι θα κάνει… deal ο Χρήστος Φερεντίνος για την επόμενη σεζόν… αλλά και με ποιο τηλεπαιχνίδι…θα κάνει παιχνίδι! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις