Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

TOP CHEF: Κόψιμο επεισοδίων παρά τις αντιδράσεις

TOP CHEF: Κόψιμο επεισοδίων παρά τις αντιδράσεις

Πολύ νωρίτερα από τα αρχικά σχέδια και προγραμματισμό θα ρίξει τίτλους τέλους το ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ. Οι όλο και πιο χαμηλά πτήσεις του TOP CHEF στους πίνακες τηλεθέασης που πλησιάζουν να γίνουν… εδάφους, αναγκάζουν τα στελέχη του σταθμού να πάρουν την… ψαλίδα και να το… προσγειώσουν μία και καλή. 

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Δευτέρας (4/10) το TOP CHEF σημείωσε 4,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 2,9% στο δυναμικό κοινό, με το πιο υψηλό ποσοστό να καταγράφεται στους τηλεθεατές ηλικίας «άνω των 65» με μέσο όρο 7,8%. Ποσοστά που είναι… δυσανάλογα με το κόστος του, ενώ συμπαρασύρουν και άλλα προγράμματα του σταθμού, κάτι που εκφράστηκε για πολλοστή φορά στην εταιρεία παραγωγής Acun Medya.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αποφασίστηκε να… επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να… αδειάσει το πλατό νωρίτερα από το τέλος του χρόνου όπως είχαν προγραμματίσει αρχικά, ενώ στις σκέψεις της διοίκησης είναι έως τότε να… μετακομίσει και στο πρόγραμμα, εκτιμώντας πως ό,τι και να βάλουν εκείνη την ώρα, του… φιλέτου στο prime time, θα σημειώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις