Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρησε η Μαρία Καβογιάννη

Αποχώρησε η Μαρία Καβογιάννη

Εξέλιξη της τελευταίας ώρας και η απόφαση είναι οριστική. Έτσι παρά την ανακοίνωση η πολύ καλή και αγαπημένη ηθοποιός… δεν θα κρατήσει μυστικό!

Όπως θα θυμάστε πριν από λίγο καιρό ο ALPHA ανακοίνωσε ότι η σειρά «Κρατάς μυστικό;» που είχε… ανακοινώσει στην αρχή της τρέχουσας σεζόν τελικά πάει για… next year!

Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου

“Σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του Alpha «Κρατάς μυστικό;» σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου. Η κάμερα αρχίζει να γράφει τα πρώτα πλάνα μιας ιστορίας με έρωτες… φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμένους. Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωές της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον. Κάποιον «άσχετο», όμως. Όλοι ψάχνουν έναν «εξομολογητή», ένα πρόσωπο που ο δρόμος του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθεί με τον άμεσο οικογενειακό τους κύκλο.  Έναν άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες.

Ωστόσο, ο κόσμος είναι πιο μικρός απ’ όσο νομίζουν! Η ζωή έχει πιο απρόβλεπτο χιούμορ   απ’ ό,τι φαντάζονται και τα μυστικά που μοιράζονται ίσως δεν μείνουν… μυστικά”! Το σενάριο υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Έλενα Σολωμού και στο δελτίο ανέφεραν ότι «Το καστ των ηθοποιών, με αλφαβητική σειρά, είναι: Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Καβογιάννη, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ταξιάρχης Χάνος».

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου από τη σειρά αποχώρησε η Μαρία Καβογιάννη που μάλιστα ήταν και από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν «κλείσει» για τη σειρά. Το «διαζύγιο» είναι κοινή συναινέσει αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου επήλθε λόγω του φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος της δημοφιλούς ηθοποιού και του απαιτητικού προγράμματος γυρισμάτων για τη σειρά. Τα στελέχη του ALPHA ποντάρουν πολλά στο «Μυστικό» τους και για αυτό επέλεξαν να το πάνε για την επόμενη σεζόν, ώστε να το προετοιμάσουν όπως θέλουν και πρέπει. Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι η Μαρία Καβογιάννη δεν θα είναι στη σειρά αλλά η σχέση της ηθοποιού με τον ALPHA συνεχίζει να είναι άριστη και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία… αλλού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις