Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετακομίζει το δελτίο ειδήσεων του ALPHA λόγω ΑΝΤ1

Μετακομίζει το δελτίο ειδήσεων του ALPHA λόγω ΑΝΤ1

Στο… κόκκινο η κόντρα από το ξεκίνημα της σεζόν και μάλιστα στον ενημερωτικό τομέα. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου «μετακομίζει» και από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινά στις 18:50, δηλαδή νωρίτερα και από το αντίστοιχο του ALPHA που ξεκινούσε τη μετάδοσή του πριν από όλα, στις 19:00!

Όπως μάλιστα είχαμε αναφέρει ς «δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν αλλαγές στις ώρες μετάδοσης κι άλλων κεντρικών δελτίων ειδήσεων»! Έτσι και θα γίνει αφού με αλλαγή ο ALPHA ενημερώνει ότι «Από τη Δευτέρα 31/8/2020 και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως και Κυριακή, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού θα έχει ώρα έναρξης 18:50.».

Οπότε ο Αντώνης Σρόιτερ θα είναι απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μάλιστα θα επιστρέψει στο δελτίο μία βδομάδα νωρίτερα. Βέβαια αυτό… προς το παρόν, καθώς δεν ξέρουμε αν και στον ΑΝΤ1… επισπεύσουν την επιστροφή ενώ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τα υπόλοιπα κανάλια αν θα… μετακομίσουν κι αυτά τα κεντρικά δελτία ειδήσεών τους!

Πάντως είναι φανερό ότι ισχύει το «φοβάται ο Γιάννης το θεριό…» χωρίς τη συνέχεια της φράσης, αφού θεριό είναι τα ραβασάκια τηλεθέασης που κάνουν αρκετούς… θηρία όταν τα βλέπουν…! 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις