Μελάς Βlog

Ποιο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει – Παρουσιαστής του ο Τόνι Σφήνος

Έκπληξη ετοιμάζει το MEGA με το καινούργιο του απόκτημα σκοπεύοντας να βάλει τους παίκτες… αλλά και τους τηλεθεατές… στο ράφι, ή για να ακριβολογώ σε πολλά ράφια. Στο τιμόνι του μάλιστα θα βρεθεί ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, ο Τόνι Σφήνος, με σκοπό να κάνει τους παίκτες να… τρέχουν και τους τηλεθεατές να περνούν καλά. Δεν είναι τυχαίο που το ίδιο τηλεπαιχνίδι διεκδικούσε και άλλος τηλεοπτικός σταθμός που μάλιστα έχει… προϊστορία με αυτό.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το MEGA έχει συμφωνήσει με τον Τόνι Σφήνο να είναι ο παρουσιαστής στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι που θα βγάλει.

Ο δημοφιλής perfomer θα αναλάβει ξανά την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού που… έρχεται από τα παλιά και έχοντας σημειώσει υψηλές… τιμές στους πίνακες τηλεθέασης, δικαιώνοντας το… είδος, ή μάλλον τα είδη του. Το συγκεκριμένο λοιπόν τηλεπαιχνίδι έχει τίτλο «Super Market» και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου απέκτησε τα δικαιώματά του το MEGA με σκοπό να το… ανοίξει σύντομα στο τηλεοπτικό κοινό. Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι λοιπόν διεκδικούσε και ο ΑΝΤ1 που άλλωστε είχε στην κατοχή του πριν από χρόνια. Και για να σας… ακονίσω τη μνήμη να σας πάω κάπου στις αρχές δεκαετίας 90 που το «Super Market» λειτουργούσε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Μάκη Πουνέντη.

Για την ιστορία μάλιστα να αναφέρω ότι στη συνέχεια το τηλεπαιχνίδι παρουσίαζε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Όπως θα θυμάστε λοιπόν οι παλαιότεροι, αλλά θα καταλαβαίνετε και από τον τίτλο του, όλα συμβαίνουν σε ένα «Super Market» με τους παίκτες να τρέχουν στους διαδρόμους του προσπαθώντας να βρουν κάποια προϊόντα στα δεκάδες ράφια του που τους ζητά ο παρουσιαστής. Βέβαια πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις για να έχουν περισσότερο χρόνο στην εξερεύνησή τους, ενώ στους νικητές δίνεται η δυνατότητα να προσπαθήσουν να βρουν κρυμμένα λεφτά στα ράφια και να φύγουν με το καρότσι τους γεμάτο.

Το  «Super Market» είναι βασισμένο στο Αμερικάνικο τηλεπαιχνίδι «Super Market Sweep» και γνωρίζει πολλά χρόνια επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί. Δεν είναι τυχαίο που στο MEGA θέλουν να το βγάλουν με τον Τόνι Σφήνο να δίνει κάθε Σαββατοκύριακο το σύνθημα για να αρχίσουν οι…. καροτσο-δρομίες στους διαδρόμους του «Super Market»!

Έτσι λοιπόν αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή τότε ένα ακόμα πετυχημένο τηλεπαιχνίδι από τα παλιά, θα επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να ανεβάσει και τα… έσοδα του MEGA στο ταμείο της τηλεθέασης όπως άλλωστε έχει κάνει σε πολλές χώρες, αλλά και στην Ελλάδα πριν από χρόνια…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Οι ROOMIES ανοίγουν το σπίτι τους- Ποδαρικό κάνει ο Γιάννης Στάνκογλου

Οι ROOMIES ανοίγουν το σπίτι τους- Ποδαρικό κάνει ο Γιάννης Στάνκογλου

Έκαναν τις απαραίτητες… εργασίες και από αύριο ανοίγουν το σπιτικό τους στο MEGA. Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού είναι οι «Roomies» που από αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ... Διαβάστε περισσότερα
Κατέβηκε η ταινία του Σεφερλή: Βγήκε εκτός και από άλλη συνδρομητική πλατφόρμα η «Χαλβάη 5-0»

Κατέβηκε η ταινία του Σεφερλή: Βγήκε εκτός και από άλλη συνδρομητική πλατφόρμα η «Χαλβάη 5-0»

Εξελίξεις με την ταινία του Μάρκου Σεφερλή καθώς από χθες δεν είναι πλέον διαθέσιμη από την υπηρεσία κι άλλης συνδρομητικής πλατφόρμας. Όπως αναφέραμε πριν από ... Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή στην Κυβέρνηση από την Ένωση Θεατρικών Παραγωγών – Τι ζητούν για την κρίση στον κλάδο

Επιστολή στην Κυβέρνηση από την Ένωση Θεατρικών Παραγωγών – Τι ζητούν για την κρίση στον κλάδο

Πριν από λίγους μήνες και με σκοπό να αντιμετωπίσουν συλλογικά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του θεάτρου λόγω της πανδημίας συστάθηκε ... Διαβάστε περισσότερα