Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τηλεοπτικές άδειες: Ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους

Τηλεοπτικές άδειες: Ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους
φωτογραφία: αρχείο Eurokinissi

Με ανακοίνωσή του το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις δύο τηλεοπτικές άδειες να προσέλθουν ώστε να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν.

Να θυμίσουμε ότι στις 15 Ιανουαρίου δημοσιεύθηκε από το ΕΣΡ η προκήρυξη για τη δημοπρασία των δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 (Ώρα 08:00-15:00).

Με τη σημερινή ανακοίνωσή του το Συμβούλιο ενημερώνει πως:

“Στο πλαίσιο της προκήρυξης 1/2019 για τη χορήγηση δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, με ανάρτηση στον ιστότοπο του http://www.esr.gr καλεί τους ενδιαφερόμενους, αν το επιθυμούν, να προσέλθουν στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για παρουσίαση του Ειδικού Καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8.2.2019 και ώρα 10:00 π.μ.”.

Θα έχει ενδιαφέρον αν εκτός από την εταιρεία εταιρία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη υπάρξουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι και πόσοι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις