Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το ERTFLIX έχει γενέθλια και κάνει δώρα

Το ERTFLIX έχει γενέθλια και κάνει δώρα

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που το ERTFLIX μπήκε στη ζωή μας. Και δεν είναι υπερβολή αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΡΤ, στον έναν χρόνο λειτουργίας της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμα, περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια τηλεοράσεις έχουν ήδη συνδεθεί έστω μια φορά μαζί της, ενώ στους 12 τελευταίους μήνες δέχθηκε περισσότερες από 50,3 εκατομμύρια επισκέψεις.

Σήμερα λοιπόν που το ERTFLIX έχει γενέθλια κλείνοντας ακριβώς έναν χρόνο «ζωής», κάνει δώρα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το «μπουκέτο» του με νέες σειρές, νέες ταινίες, αλλά και  μουσικά αφιερώματα.

Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελευταία ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, τη «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», που είναι μια μαύρη κωμωδία όπου το ερωτικό πάθος, ο κίνδυνος και η απληστία συνδυάζονται με τρόπο εκρηκτικό.

Επίσης, στη δωρεάν πλατφόρμα βρίσκονται από σήμερα όλοι οι κύκλοι του «Babylon Berlin», που ήδη αγάπησαν πολλοί τηλεθεατές. Πρόκειται για μια εξαιρετική σειρά μυστηρίου, που μας ταξιδεύει στο Βερολίνο των κατασκόπων του Μεσοπολέμου.

Οι γρίφοι όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού οι σειρές «Traces», «Departure» και «Miss Scarlet and the Duke» φέρνουν στις οθόνες σας μυστηριώδεις διαδρομές, σκοτεινές πτήσεις και μια γυναίκα ντετέκτιβ στο Λονδίνο του 1850.

Και επειδή πάρτι γενεθλίων χωρίς μουσική δεν γίνεται, το ERTFLIX χαρίζει πέντε ώρες live μουσική από το Glastonbury Festival, μια καταπληκτική συναυλία των U2 από τα Abbey Road Studios και μοναδικά αφιερώματα στους Duran Duran και τον Εlton John.

Τέλος, ένα από τα πολυτιμότερα αρχειακά διαμάντια της ΕΡΤ, η θρυλική σειρά «Στο Κάμπινγκ», μας ξαναγυρνάει στην Ελλάδα του ’80, με 13 επεισόδια που άφησαν εποχή και τους Τάκη Μόσχο και Νίκο Καλογερόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Κι αυτά δεν είναι τα μοναδικά δώρα, καθώς πολύ σύντομα η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα θα προσφέρει στους τηλεθεατές και πολύ ακόμα σειρές, ταινίες αλλά και μουσικά αφιερώματα για να μπορούν να τα παρακολουθούν όποτε επιθυμούν.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις