Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το μυστικό της πεταλούδας: Η καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ

Το μυστικό της πεταλούδας: Η καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ

Τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν ρίχνει αυτή τη βδομάδα η σειρά «Έρωτας φυγάς» ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο με τον δεύτερο κύκλο που θα προβληθεί ξανά από το ΟΡΕΝ.

Από την ερχόμενη Δευτέρα όμως, στις 26 Ιουνίου, καθημερινά στις 17:00, το ΟΡΕΝ θα προβάλλει τη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας», που όπως αναφέρεται στην περιγραφή «είναι μία σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη ενός παράνομου και καταδικασμένου έρωτα, ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος».

Το σενάριο υπογράφει η Άντα Γκουρμπαλή και τη σκηνοθεσία ο Σταύρος Ποταμάρης, ενώ πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως:

Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Μέμος Μπεγνής, Νίκος Στραβοπόδης, Λήδα Ματσάγγου, Χάρης Κκολός, Αλέξανδρος Παρίσης, Ηλέκτρα Φωτιάδου, Ερμίνα Κυριαζή, Ανδρέας Βασιλείου, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Νίκος Γκέλια, Ανδρέας Βούλγαρης, Πολυξένη Σάββα, Φώτης Καράλης, Ανθή Κάσινου, Έλενα Παπαδοπούλου, Μέλπω Κολόμβου, Γιώργος Κουρής, Μόνικα Λάμπρου.

Να αναφέρω ότι η σειρά προβλήθηκε με επιτυχία στο ΡΙΚ, στην Κύπρο, όπου εξελίσσεται η ιστορία η οποία ξεκινά 25 χρόνια πριν, όταν η Βαγγελιώ προσπαθεί να δραπετεύσει από τον βίαιο άντρα της, έχοντας μαζί της τον 5χρονο γιό της Μιχάλη και την ενός έτους κόρη της. Ο Κυριάκος, ο άντρας της, θα την σταματήσει και η Βαγγελιώ αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τα δύο της παιδιά. Τον Μιχάλη που πνίγηκε στη θάλασσα και την Ειρήνη που την έδωσε σε ένα ίδρυμα.

Η μοίρα την αναγκάζει να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια και με το νέο της όνομα. Οι μνήμες θα ξυπνήσουν για την Εύα και το ένστικτο της μάνας θα την οδηγήσει στο δρόμο
της εκδίκησης.

Ο πρώην άντρας της, Χριστόφορος Ξένος είναι πλέον ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερη του γυναίκα, την Αλεξία. Παράλληλα, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στον Μάρκο και την Αλεξία. Ένας έρωτας παράνομος αλλά και καταδικασμένος ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος…!

Από τη Δευτέρα λοιπόν, 26 Ιουνίου, το «Μυστικό της πεταλούδας» θα περιμένει καθημερινά στις 17:00, στο ΟΡΕΝ, τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις