Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι ξεπούλησε! 

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι ξεπούλησε! 

Δυσάρεστες οι εξελίξεις για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ALPHA «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι», που όπως φαίνεται θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους στο τέλος της φετινής χρονιάς. 

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι με τον Ηλία Βρεττό δεν κατάφερε να συγκεντρώνει στον ALPHA ικανό αριθμό τηλεθεατών και όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο Newsit.gr η διοίκηση του σταθμού είχε ενημερώσει την εταιρεία παραγωγής πως στα μέσα Νοεμβρίου θα λάβουν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του τηλεπαιχνιδιού. Αν λοιπόν το Παζάρι συνέχιζε να κάνει «παιχνίδι» με λίγους τηλεθεατές τότε θα έριχνε τίτλους τέλους στο τέλος της φετινής χρονιάς και δεν θα επέστρεφε στον αέρα του σταθμού αρχές του 2024.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η απόφαση ελήφθη και οι χαμηλές επιδόσεις του έκαναν στελέχη του σταθμού να τονίζουν πως είναι ξεκάθαρο ότι το Παζάρι «ξεπούλησε» και δεν πρέπει να συνεχίσει. Βέβαια, οφείλουμε να το αναφέρουμε ώστε  να μην… χρεωθούν την αποτυχία πως ο παρουσιαστής του Ηλίας Βρεττός αλλά και ο Λευτέρης Μητσόπουλος έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και σίγουρα δεν είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της αποτυχίας ενός «Μεγάλου Παζαριού» που στα δώρα του ήταν πολύ…πάρα πολύ μικρά και δεν είχαν σχέση με το «χαρούμενο» κλίμα που προσπαθούσαν να μεταδώσουν στο τηλεοπτικό κοινό! 

Το ερώτημα που βασανίζει τώρα τα στελέχη του ALPHA είναι τι θα βάλουν στη θέση του , με κάποιους να υποστηρίζουν πως πρέπει να βάλουν διπλό επεισόδιο των «Οικογενειακών ιστοριών», ενώ κάποιοι έριξαν ξανά στο τραπέζι την επιστροφή του DEAL, αλλά χωρίς να έχουν κάποιο πρόσωπο να βρεθεί στο «τιμόνι» του , έχοντας μάλιστα εισπράξει «όχι» από όσους το πρότειναν. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που… άγνωστο γιατί , επιμένουν στην παραμονή του Παζαριού στον αέρα , αλλά χωρίς να έχουν προτάσεις και τρόπους να κερδίσει τηλεθέαση , οπότε εκτιμάται ότι η πρότασή τους δεν θα εισακουστεί και το Παζάρι …θα κλείσει οριστικά στο τέλος της φετινής χρονιάς. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις