Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ζέτα Μακρυπούλια με τη βούλα – Η επίσημη ανακοίνωση

Ζέτα Μακρυπούλια με τη βούλα – Η επίσημη ανακοίνωση

Τα συζήτησαν… τα συμφώνησαν… τα υπέγραψαν! Επίσημα πλέον και με ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 επισημοποιείται η συνεργασία του σταθμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως είχαμε αναφέρει πρώτα στο Newsit.gr η διοίκηση του σταθμού με την παρουσιάστρια είχαν συμφωνήσει την ανανέωση της συνεργασίας τους και πριν από λίγες ημέρες “έπεσαν” οι υπογραφές, οπότε όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“O ANT1 και η Ζέτα Μακρυπούλια ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Καταγράφοντας σταθερά πρωτιές και τη φετινή σεζόν με 19,6% μέσο όρο τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά με το ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι “Rouk Zouk”, η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και συνεχίζουν από κοινού την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους”.

Το πλαίσιο της συνεργασίας τους λοιπόν περιλαμβάνει το τηλεπαιχνίδι “Ρουκ Ζου” αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο σταθμός του Αμαρουσίου επιθυμεί η ηθοποιός και παρουσιάστρια να αναλάβει και την παρουσίαση ενός καινούργιου project, ενώ είναι σίγουρο ότι θα ήθελαν να την έχουν και ως guest σε κάποια από τις καινούργιες σειρές τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις