Οικονομία

20λεπτη τηλεδιάσκεψη Παπαδήμου-Μέρκελ-Μόντι

Λιγότερο από μισή ώρα κράτησε η τηλεδιάσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού με τον ιταλό ομόλογό του και την καγκελάριο της Γερμανίας, ενώ ο κ. Παπαδήμος μίλησε και με τον Ολλανδό ομόλογό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης η επικοινωνία έγινε “με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Μόντι” ο οποίος έσπευσε να δηλώσει παράλληλα πως θεωρεί ότι έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε την Δευτέρα το eurogroup να λάβει την απόφαση για την οριστικοποίηση του PSI και για τη νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας από το πρωθυπουργικό γραφείο λέχθηκε πως καθ’ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ο Μάριο Μόντι και η Άγκελα Μέρκελ θα είναι σε διαρκή επαφή ενόψει του eurogroup.

Διαβάστε επίσης:

Πλήγμα για την Μέρκελ η παραίτηση του εκλεκτού της – Τώρα ψάχνει νέο Πρόεδρο

“Μπορεί να μην ψηφίσουμε να πάρει η Ελλάδα τα χρήματα”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Σε διαβούλευση η έκθεση για τα πετρελαιοειδή – Τα πέντε μέτρα που προτείνει
Η διάρκεια της διαβούλευσης διαρκεί έως και τις 26 Σεπτεμβρίου 2025 και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους γραπτώς και επώνυμα ηλεκτρονικά
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού