Κόσμος

Γερμανοί: το Μάρτιο οι νέοι κανόνες στην Ε.Ε

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι η χώρα του ενδέχεται να πληρώσει το σύνολο της συμβολής της στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας το 2012,

σύμφωνα με δηλώσεις του στη διάρκεια συνέντευξης που δημοσιεύεται τη Δευτέρα στην εφημερίδα Rheinische Post Duesseldorf.

«Είναι ξεκάθαρο ότι όσο πιο πολλά διαθέσιμα κεφάλαια έχει το ESM, τόσο τόσο περισσότερο κερδίζει την εμπιστοσύνη των αγορών. Προτεραιότητά μου είναι η δημιουργία εμπιστοσύνης», είπε ο Σόιμπλε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο θα πρέπει να συνδεθεί με το ESM, ενώ οι νέοι κανόνες θα πρέπει να έχουν τεθεί σε ισχύ μέχρι το Μάρτιο του 2012.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr