Οικονομία

Ανάσα στην αγορά από τη διαφημιστική προβολή του ΟΠΑΠ

Η αγορά περίμενε με αγωνία την ανακήρυξη των αναδόχων αφού τα κονδύλια του ΟΠΑΠ για τη διαφήμιση ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ και λόγω των εκλογών είχαν παγώσει.

Στην εταιρεία Leo Burnet κατακυρώθηκε η ενότητα του Β του διαγωνισμού του ΟΠΑΠ η οποία αφορούσε στη διαφημιστική προβολή των παιχνιδιών τύχης του ΟΠΑΠ (Λόττο, Τζόκερ, Πρότο, Super 3 και Extra 5). 

Επίσης, η Ένωση Εταιρειών «Ashley & Holmes A.E.E.-Politics Α.Ε.» κέρδισαν την ενότητα Γ του διαγωνισμού η οποία αφορούσε στην εταιρική εικόνα, στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στο κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ. 

Αντιθέτως, η διοίκηση του ΟΠΑΠ έκρινε άγονο το διαγωνισμό για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαφημιστικής προβολής των παιχνιδιών γνώσης (Πάμε Στοίχημα, Προπό και Προπογκόλ), ο οποίος θα επαναληφθεί. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Meta: Επένδυση άνω των 2 δισ. δολαρίων στο AI με την εξαγορά της Manus
Πρόκειται για μια σπάνια εξαγορά ασιατικής εταιρείας τεχνολογίας από τις ΗΠΑ και την τελευταία επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ
Το λογότυπο της META