Οικονομία

Αυτοκίνητα: Νέα παράταση στην απόσυρση

Μετά τις ενστάσεις του κουαρτέτου για το μέτρο της απόσυρσης φαίνεται ότι βρέθηκε λύση.

Με ιδιώτες και εταιρίες εμπορίας αυτοκινήτου να έχουν μείνει με 10.000 χαρτιά απόσυρσης στο… χέρι, όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε παράταση του μέτρου για να δοθεί λύση μέχρι και τα τέλη του Απριλίου.
Εάν δεν υπάρξει η παραπάνω παράταση στο μέτρο της απόσυρσης τότε αυτομάτως όσοι έχουν στα χέρια τους το χαρτί της απόσυρσης αυτή τη στιγμή χάνουν και το όφελος του μέτρου.
Την ίδια ώρα οι δανειστές επιμένουν ότι η απόσυρση δεν θα πρέπει να παραταθεί ως τα τέλη Ιουνίου όπως επιθυμεί η κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι το δημοσιονομικό όφελος θα είναι μικρό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα
Υδατοκαλλιέργειες: Κατά 10,2% μειώθηκε η παραγωγή το 2024
Η συνολική παραγωγή ανήλθε σε 127.495,1 τόνους συνολικής αξίας 689.461,0 χιλ. ευρώ το 2024, έναντι 141.909,2 τόνων συνολικής αξίας 691.160,2 χιλ. ευρώ το 2023, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)
Aerial view of fish farm
Νίκος Ταγαράς: «Εκσυγχρονίζουμε τους κανόνες αδειοδότησης και κατασκευής των κτιρίων»
Τροποποιούνται με την υπουργική απόφαση διατάξεις που αφορούν στην ταξινόμηση των κτιρίων, στην ασφάλεια, στην αντοχή, στα δομικά στοιχεία των κατασκευών καθώς και εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και ηλεκτροδότησης
Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς