Διεθνή

Γερμανία: Ο Χάμπεκ ζητά αποδέσμευση 3,1 δισ. ευρώ για την άμυνα της Ουκρανίας

Για να διασφαλιστεί η απαραίτητη υποστήριξη για την Ουκρανία, πρέπει τώρα να κάνουμε άμεσα ότι μπορούμε, τονίζει ο Χάμπεκ

Ο Ρόμπερτ Χάμπεκ, που μέχρι τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης στη Γερμανία, παραμένει υπουργός Οικονομικών και Κλίματος και αντικαγκελάριος της Γερμανίας υποστήριξε σήμερα (1.3.2025) την Ουκρανία.

Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας με ανάρτηση του στο X, στήριξε την Ουκρανία καλώντας για την άμεση αποδέσμευση 3 δισ. ευρώ ώστε να ενισχυθεί η άμυνα της.

«Προκειμένου να διασφαλιστεί η απαραίτητη υποστήριξη για την Ουκρανία, πρέπει τώρα να κάνουμε άμεσα ότι μπορούμε», αναφέρει ο Χάμπεκ χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Διεθνή
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Διεθνή: Περισσότερα άρθρα
Οι περισσότερες περικοπές Οκτωβρίου εδώ και δύο δεκαετίες στις ΗΠΑ λόγω τεχνητής νοημοσύνης και περικοπών δαπανών
Οι αμερικανικές εταιρείες, ανακοίνωσαν 153.074 περικοπές θέσεων εργασίας τον περασμένο μήνα, σχεδόν τριπλάσιες σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι και οφείλονται στους τομείς της τεχνολογίας και της αποθήκευσης
Xρηματοοικονομικά γραφήματα
Βρετανία: «Χιλιομετρικό φόρο» στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συζητά η κυβέρνηση για να αυξήσει τα κρατικά έσοδα
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph, η υπουργός Οικονομικών Ρέιτσελ Ριβς, που θα παρουσιάσει τον προϋπολογισμό στις 26 Νοεμβρίου, εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβληθεί φόρος ύψους 3 πενών (3,5 λεπτά του ευρώ) για κάθε μίλι (1,6 χλμ.)
Ηλεκτρικά οχήματα