Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έρχεται το καλοκαίρι του ’21 το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο

Έρχεται το καλοκαίρι του ’21 το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο

Τo πρώτο υβριδικό – πλωτό ξενοδοχείο, πρόκειται να λειτουργήσει στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2021. Θα στεγαστεί σε ένα παλιό κρουαζιερόπλοιο, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ναυπηγείο, προκειμένου να ανακατασκευαστεί πλήρως, ώστε να μετατραπεί σε ένα τουριστικό κατάλυμα πολυτελείας, κατάλληλο να υποδεχθεί VIP πελάτες.

Πρόκειται για μία νέα κατηγορία στην οποία θα δραστηριοποιηθεί ο όμιλος Dolphin Capital Partners και μάλιστα, όπως ανέφερε σε εκπροσώπους του Τύπου, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Μίλτος Καμπουρίδης, στο μέλλον θα λειτουργήσουν τουλάχιστον 6 με 7 ακόμη πλωτά ξενοδοχεία, της ίδιας αλυσίδας.

Από τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ομίλου στον ξενοδοχειακό τομέα, το σύνθετο τουριστικό κατάλυμα στην Κέα, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό, το 2021, καθώς ήδη, η κατασκευή προχωρά με εντατικούς ρυθμούς.

Μουσείο Ψευδαισθήσεων στη Θεσσαλονίκη

Φιλόδοξα όμως σχέδια χαράσσει ο όμιλος και στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, καθώς σε συνεργασία με τον Σάκη Τανιμανίδη, – υπό τη σκέπη της κοινής τους εταιρείας Enthoosia – λειτουργούν αυτή τη στιγμή 2 Museum of Illusions (Μουσείο Ψευδαισθήσεων), σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.

Υπό κατασκευή βρίσκονται ακόμη 5 σε Μαδρίτη, Θεσσαλονίκη, Νέο Δελχί, Πόρτο και Ορλάντο και ακόμη 13 υπό μελέτη που θα λειτουργήσουν το 2020.

Στόχος αποτελεί η δημιουργία 50 σημείων στην επόμενη πενταετία.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις