Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

eΤαμειακή: Εύχρηστο εργαλείο για τη διασύνδεση ταμειακής και POS από την Τράπεζα Πειραιώς

eΤαμειακή: Εύχρηστο εργαλείο για τη διασύνδεση ταμειακής και POS από την Τράπεζα Πειραιώς

Tαμειακή μηχανή και POS σε ένα, γρήγορα και εύκολα, προσφέρει η νέα υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς, λύνοντας τα χέρια σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τις προθεσμίες που ισχύουν για τη διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές.

Η νέα υπηρεσία δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα έκδοσης αποδείξεων απευθείας από το POS της, χωρίς ξεχωριστό φορολογικό μηχανισμό. Πρόκειται για μια σύγχρονη εφαρμογή που διαθέτει η Πειραιώς, σε συνεργασία με την PrimerSoftware και την epay, και η οποία προσφέρει στους πελάτες νέες δυνατότητες, ώστε να υλοποιήσουν τη μετάβαση της επιχείρησης τους στην υποχρεωτική διασύνδεση ταμειακής μηχανής και τερματικού POS.

Η υπηρεσία αποτελεί την πρώτη, πιστοποιημένη από την ΑΑΔΕ λύση και προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης των POS τερματικών σε ταμειακές μηχανές, με ταυτόχρονη αποδοχή καρτών, χωρίς να απαιτείται άλλο λογισμικό ή πρόσθετος ειδικός εξοπλισμός.

Η εφαρμογή eΤαμειακή φιλοξενείται σε τερματικά android 920 της epay, καθώς και σε android κινητά, τα οποία διαθέτουν την εφαρμογή SoftPOS της epay, ενώ μπορούν να την αποκτήσουν, τόσο οι υφιστάμενοι όσο και νέοι πελάτες της Tράπεζας.

Με την απόκτηση POS, ο επαγγελματίας «κατεβάζει» την λύση eΤαμειακή και επιλέγει ένα από τα δύο πακέτα που είναι διαθέσιμα. Η επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει και κάθε android smartphone ως POS και ταμειακή, κατεβάζοντας πρώτα την εφαρμογή SoftPos της epay και μετά την eΤαμειακή.

Το πακέτο eΤαμειακή start που απευθύνεται στους περισσότερους μικρομεσαίους επιχειρηματίες έχει συνδρομή 12 ευρώ τον μήνα, χωρίς ΦΠΑ ενώ το e-Ταμειακή Business απευθύνεται κυρίως σε μεγαλύτερους πελάτες και είναι εμπλουτισμένο, καθώς εκδίδει και αποδείξεις που δεν είναι μόνο για λιανική αλλά και για παροχή υπηρεσιών, με κόστος 28 ευρώ τον μήνα, χωρίς ΦΠΑ.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα επιδότησης της δαπάνης με το voucher για τις ψηφιακές συναλλαγές για λήψη υπηρεσιών παρόχων ηλεκτρονικής τιμολόγησης, όπου ο επαγγελματίας μπορεί να βάλει τον κωδικό του voucher που έχει λάβει και να κάνει την εξαργύρωσή του, αγοράζοντας τη λύση και πληρώνοντας μόνο τον ΦΠΑ του ποσού του voucher.

Η λύση μπορεί να εφαρμοστεί ξεχωριστά και σε κάθε τερματικό POS που μπορεί να διαθέτει η επιχείρηση, με τον επαγγελματία να επιλέγει το πακέτο που επιθυμεί σε κάθε τερματικό με την ανάλογη συνδρομή.

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει μια all in one λύση, ώστε ο έμπορος μαζί με το POS να μπορεί να έχει και ταμειακή, που είναι συμβατή με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η ΑΑΔΕ για τη διασύνδεση των ταμειακών με τα POS, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Συγκεκριμένα, η υπεραπόσβεση όλων των δαπανών του MyData (παρόχου, λογισμικού και τεχνικού εξοπλισμού) φθάνει στο 200% για όσους εμπόρους επιλέξουν την Primer ως αποκλειστικό πάροχο για την ηλεκτρονική διαβίβαση των παραστατικών της επιχείρησής τους στο mydata.

Παράλληλα, ο επαγγελματίας μπορεί να συνδέσει την εφαρμογή με τα ERP, παραγγελιοληψίας, CRM, διαχείρισης, και λοιπά συστήματα που διαθέτει η επιχείρηση, ώστε να εκτυπώνονται άμεσα οι αποδείξεις. Προσφέρει επίσης άμεση και αυτόματη αποστολή στον λογιστή της επιχείρησης, όλων των αποδείξεων καθώς και των συνόλων της ημέρας σε μορφή excel, χωρίς την ανάγκη συλλογής πολλαπλών παραστατικών (ΖΗΤΑ).

Επιπλέον, η υπηρεσία eΤαμειακή μπορεί να λειτουργήσει και offline αν η επιχείρηση αντιμετωπίζει προβλήματα σύνδεσης στο ίντερνετ, ενώ έχει και τη δυνατότητα χρήσης barcode scanner. Η υπηρεσία δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για την χρήση της, καθώς το τερματικό έρχεται με κάρτα sim για σύνδεση σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρηση.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις