Μακρο-οικονομία

Σκυλακάκης: Στον αέρα εντός της τρέχουσας εβδομάδας η μελέτη και ο διαγωνισμός για τις έρευνες των υδρογονθράκων

Ο Yπουρανέφερε πως υπάρχει συζήτηση για παραπέρα αύξηση της έκτασης των ερευνών για υδρογονάνθρακες

Μέσα στην εβδομάδα θα βγει στον αέρα η μελέτη και ο διαγωνισμός για τις έρευνες των υδρογονανθράκων, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα (22.1.25) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Τόσο ο εν λόγω διαγωνισμός για έρευνα υδρογονανθράκων, όσο και η περιβαλλοντική μελέτη είναι «τελειωμένα» έργα, όπως ανέφερε ο κος Σκυλακάκης.

Ο ίδιος δήλωσε πως η Chevron είχε ενδιαφέρον χρόνια, αλλά δεν το είχε εκφράσει και πως το έκανε συγκεκριμένα το τελευταίο εξάμηνο. Ο Υπ. Ενέργειας ανέφερε πως υπάρχει συζήτηση για περαιτέρω αύξηση της έκτασης οι οποίες θα δώσει η κυβέρνηση με στόχο τις έρευνες για υδρογονάνθρακες. Ο ίδιος υπενθύμισε πως πρόσφατα η κυβέρνηση αύξησε κατά 25% της σχετική έκταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μακρο-οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Μακρο-οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Θεοδωρικάκος: Η Giga επένδυση της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία κρίσιμη για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας
Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι η κινητήρια δύναμη της νέας εποχής, που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και την ανταγωνιστικότητα των οικονομιών τα επόμενα χρόνια
Θεοδωρικάκος: Η Giga επένδυση της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία κρίσιμη για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας
«Μητρώα» παντού: Σε διπλό κλοιό δικαιούχοι δημοσίων παροχών και οφειλέτες σε εφορία, ταμεία, τράπεζες και τέως ΔΕΚΟ – Τα παράθυρα για «κόφτες»
Ως προς τις οφειλές σε ιδιώτες (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ), αυτές θα μπουν στα Μητρώο, καταρχάς από το 2027, αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr
Close up photo of a woman doing taxes with laptop and tax forms in a house