Οικονομία

Ή θα αλλάξουμε ή θα χρεοκοπήσουμε”

Τη δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος σε εκδήλωση του Συνδέσμου με θέμα ''Επιχειρηματικότητα χωρίς εμπόδια: Ανοίγοντας δρόμους για την ανάπτυξη''.
 

Ο κ. Δασκαλόπουλος τόνισε πως καταλύτης αλλαγών στην ελληνική οικονομία μπορεί να είναι μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία.
 
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ με κατηγορηματικό τρόπο δήλωσε : ”Με ή χωρίς το Μνημόνιο, με ή χωρίς τους κοινοτικούς μηχανισμούς στήριξης, η χώρα μας δεν θα ξεπεράσει τα προβλήματά της, δεν θα ξαναδεί ανάπτυξη και προκοπή αν δεν απελευθερώσει τις δυνάμεις της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αν δεν εγκαθιδρυθεί μία νέα δημιουργική ισορροπία στην οικονομία και στην κοινωνία ανάμεσα στην ιδιωτική οικονομία και τον δημόσιο τομέα, ανάμεσα στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την ίδια την κοινωνία”.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα