Οικονομία

Και το ναυάγιο της τρόικας στην Κύπρο στο αυριανό Eurogroup

Το θέμα της μη ολοκλήρωσης της αξιολόγησης της προόδου της Κύπρου, στο πλαίσιο του μνημονίου, θα συζητηθεί στο αυριανό Eurogroup, στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι θα γίνει ενημέρωση από τον υπουργό Οικονομικών και από τους τεχνοκράτες της τρόικας σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης «φρέναρε» στο νομοσχέδιο αναστολής της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις, το οποίο ενέκριναν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με ισχύ μέχρι έως τις 2 Μαρτίου. Το νομοσχέδιο απεστάλη πίσω στη Βουλή από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος κάλεσε το Σώμα να μην επιμείνει στην ψήφισή του, καθώς προκάλεσε την αναστολή του δανειακού προγράμματος.

Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει τη θέση της Κύπρου έναντι της Ελλάδας, ο κ. Χριστοδουλίδης επανέλαβε ότι η στήριξη της Λευκωσίας προς την Αθήνα είναι δεδομένη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα