Επιχειρήσεις

Fourlis: Πούλησε Intersport και The Athlete’s Foot στην Τουρκία – Ο αγοραστής και το επόμενο βήμα

Ο Όμιλος Fourlis ανακοινώνει την συμφωνία πώλησης της δραστηριότητας “Intersport” στην Τουρκία. Η συμφωνία προβλέπει την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας Intersport Atletik Mağazacılık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, δικαιοπάροχο του σήματος “Intersport” και “The Athlete’s Foot” στη Τουρκία, η οποία λειτουργεί δίκτυο 12 καταστημάτων.

Αγοράστρια είναι ο Όμιλος Eren Perakende ve Tekstil Anonim Şirketi της Τουρκίας. Η συναλλαγή με τον Όμιλο Fourlis βασίζεται σε Enterprise Value (EV) € 3.0 εκατ. περίπου.

Με την υπογραφή της συμφωνίας ο Όμιλος Fourlis επικεντρώνεται για τη δραστηριότητα Λιανικής Αθλητικών ειδών στις χώρες Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο, έχοντας σήμερα ένα δίκτυο 106 καταστημάτων “Intersport” και e-commerce σε όλες τις χώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε αναλυτές: Το ισχυρό χαρτοφυλάκιο έργων εγγυάται την μελλοντική κερδοφορία
Η εταιρεία να παραμένει προσανατολισμένη στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους της, επιτυγχάνοντας ισορροπία μεταξύ νέων επενδύσεων και επιστροφών κεφαλαίου, αναφέρει ο επικεφαλής του Ομίλου
Το logo της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ