Οικονομία

Μεγαλη πτώση -4,33% στο Χρηματιστήριο

Το πτωτικό τσουνάμι που ξεκίνησε από το ιαπωνικό χρηματιστήριο και ''έπνιξε'' τις διεθνείς χρηματαγορές εξανεμίζει και τα κέρδη στο ελληνικό χρηματιστήριο μετά το χθεσινό ράλυ.

Στο κλείσιμο της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 1.590,44 μονάδες στο -4,33% και τον τζίρο στα 159,53 εκατομμύρια ευρώ.

 

Την ίδια ώρα το spread του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου διαπραγματεύεται σε υψηλά επίπεδα, στις 948,4 μονάδες βάσης.

Διαβάστε επίσης : Το πυρηνικό δυστύχημα βυθίζει τις διεθνείς χρηματαγορές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα