Οικονομία

Μειώθηκαν το Νοέμβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες

Στο ποσό των 1,476 δισ. ευρώ μειώθηκαν το Νοέμβριο του 2020 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα από το ποσό των 1,647 δισ. ευρώ στο οποίο ανέρχονταν τον προηγούμενο μήνα Οκτώβριο.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία την πορεία εξέλιξης των μεγεθών της Γενικής Κυβέρνησης που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Επίσης το Νοέμβριο μειώθηκαν και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων και διαμορφώθηκαν στα 707 εκατομμύρια ευρώ έναντι 838 εκατ ευρώ που ήταν τον Οκτώβριο του 2020.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023
Κομβικός όρος για να συνεχιστεί η καταβολή είναι ο δικαιούχος να έχει καταθέσει εμπρόθεσμα αίτηση για Στεγαστική Συνδρομή, αλλιώς η επιδότηση διακόπτεται αυτοδίκαια
Επίσκεψη του Επιτρόπου Γεωργίας της ΕΕ Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.