Οικονομία

Μόνο για τα κουφώματα η επιδότηση

Περικοπές στό πρόγραμμα αλλαγής κουφωμάτων, καυστήρων πετρελαίου και εξωτερικής θερμομόνωσης.
Τα 400 εκατομμύρια ευρώ που είχε υποσχεθεί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν υπάρχουν. Έτσι το υπουργείο Περιβάλλοντος “κόβει” για την ώρα το σουλούπωμα των παλιών κατοικιών. 
Ο υφυπουργος Περιβάλλοντος Γ.Μανιάτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα άνοιξε τα χαρτια του για το πρόγραμμα που αφορά ένα εκατομμύριο παλιές κατοικίες.
Ο κ.Μανιάτης είπε ότι θα υπάρξει εισοδηματικό κριτήριο για αυτούς που θα δικαιούνται την επιδότηση. Σε πρώτη φάση θα αφορά μόνο τα κουφώματα και μόλις βρεθούν τα χρήματα θα γίνει στους καυστήρες και την θερμομόνωση.
Στα κίνητρα που θα δοθούν θα υπάρχουν φορολογικές απαλλαγές και χαμηλότοκα δάνεια.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα 56.000 ευρώ σε φορείς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων
Συνεχίζονται καθολικά και εντατικοποιούνται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, ενώ αναμένεται να υπάρξουν νέοι καταλογισμοί για παραλείψεις, με στόχο την προστασία του καταναλωτή
Αγρότης 8