Οικονομία

Σαρκοζί και ΔΝΤ ΞΕΚΟΒΟΥΝ τα σενάρια αναδιάρθρωσης

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε κατηγορηματικά πως η Γαλλία δεν συζητά το ενδεχόμενο ελληνικής αναδιάρθρωσης.
 

Αμέσως μετά ο Τζον Λίπσκι, που βρίσκεται προσωρινά στη θέση του Ντομινίκ Στρος Καν, ξεκαθάρισε και αυτός με τη σειρά του πως δεν προβλέπει αναδιάρθρωση το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.
 
Ο Λίπσκι σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC δήλωσε :”Έχουμε δρομολογήσει με τις ελληνικές αρχές ένα πρόγραμμα, το οποίο στηρίζουμε εμείς και οι ευρωπαίοι εταίροι μας, και αυτό το πρόγραμμα δεν προβλέπει κάποιου είδους αναδιάρθρωση ή αναδιάταξη ή οτιδήποτε άλλο”.
 
Διαβάστε επίσης :
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Meta: Επένδυση άνω των 2 δισ. δολαρίων στο AI με την εξαγορά της Manus
Πρόκειται για μια σπάνια εξαγορά ασιατικής εταιρείας τεχνολογίας από τις ΗΠΑ και την τελευταία επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ
Το λογότυπο της META