Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Oι αλλαγές που φέρνει το 5G: Συνέντευξη με τον πρόεδρο & CEO της Ericsson Hellas

Oι αλλαγές που φέρνει το 5G: Συνέντευξη με τον πρόεδρο & CEO της Ericsson Hellas

Ο Γιώργος Παππάς πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ericsson Hellas σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr, αναλύει τις αλλαγές που θα φέρει στη ζωή μας το 5G, η πιο πολυσυζητημένη γενιά κινητής τηλεφωνίας.   

Μιλά για τα οφέλη, ενώ λύνει απορίες και διαλευκάνει τις αμφιβολίες, που γεννώνται για την επόμενη ημέρα, δίνοντας έμφαση και σε ένα μεγάλο κεφάλαιο το συσχετισμό του 5G με την υγεία.

Όπως εξηγεί, το 5G είναι μια πλατφόρμα συνδεσιμότητας στην κινητή τηλεφωνία για μεταφορά δεδομένων που διαθέτει ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να μπορεί να υλοποιήσει πολύ απαιτητικές εφαρμογές, τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις, και ειδικά γι’ αυτές.

Με παραδείγματα, εξηγεί πώς το 5G συνδέεται με την παραγωγική διαδικασία ενός εργοστασίου, αλλά και με τη στρατηγική βιωσιμότητας και τους περιβαλλοντικούς στόχους.  Ακόμη αναλύει, πώς θα πετύχουμε την εικονική πραγματικότητα και την επανάσταση που θα φέρει σε πολλούς τομείς της ζωής μας, από το shopping και τον αθλητισμό, μέχρι τον πολιτισμό και την υγεία.   

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Συνεντεύξεις Τελευταίες ειδήσεις