Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ν. Φρέρης: Γιατί το Cosmote Neo ανατρέπει τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία της Ελλάδας

Ν. Φρέρης: Γιατί το Cosmote Neo ανατρέπει τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία της Ελλάδας

Στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας μέσα από το καινοτόμο Cosmote Neo, το 1ο digital πρόγραμμα κινητής στην Ελλάδα, μας ξεναγεί ο κ. Νίκος Φρέρης Youth & Core Mobile Product Marketing Director του Ομίλου ΟΤΕ.

To Cosmote Neo έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη, που τα θέλει όλα τώρα, εύκολα, γρήγορα, απλά και ψηφιακά. Είναι η κινητή της digital γενιάς, η μόνη κινητή όπου όλα γίνονται αποκλειστικά από το κινητό, στο My COSMOTE App: από την εγγραφή και την διαχείριση των πακέτων μέχρι την εξυπηρέτηση.

Ο κ. Φρέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr, εξηγεί αναλυτικά τι είναι το Cosmote Neo, το οποίο αν και λανσαρίστηκε πρόσφατα και τυγχάνει ήδη μεγάλης αποδοχής από τους καταναλωτές.

Μιλά για το κενό που ήρθε να καλύψει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, τα οφέλη του για την digital savvy γενιά, έναντι των προγραμμάτων συμβολαίου και καρτοκινητής, καθώς και για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να το εγκαταστήσει εύκολα και γρήγορα στο κινητό του.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

Συνεντεύξεις Τελευταίες ειδήσεις