Οικονομία

ΤΑΙΠΕΔ: Ανακήρυξη Πλειοδότη για την αξιοποίηση του ακινήτου «Σάνη Κασσάνδρας»

Aνακήρυξε την εταιρεία με την επωνυμία «Σάνη Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Αναπτύξεως και Τουρισμού» ως πλειοδότη στον διαγωνισμό για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Σάνη, Κασσάνδρας στην περιφέρεια της Χαλκιδικής, σήμερα (22.1.2024), το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, έναντι συνολικού τιμήματος ύψους 8,6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ: Ως Ακίνητο νοείται το γεωτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 276.492,70 τ.μ., το οποίο αποτελεί το αυτοτελές, νότιο τμήμα της έκτασης συνολικής επιφάνειας 915.099,72 τ.μ..

Βρίσκεται στη θέση «Μετόχι Σταυρονικήτα», στην περιοχή Σάνη, εκτός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Κασσάνδρας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, περιοχή που συνιστά το «Αγρόκτημα Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας».

Η διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση του Ακινήτου πραγματοποιήθηκε σε μία φάση και το Οικονομικό Αντάλλαγμα θα καταβληθεί εφάπαξ.

Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Eurogroup: Προτεραιότητα για την Ευρώπη οι αμυντικές δαπάνες – «Ναι» σε συνετή εφαρμογή της ρήτρας διαφυγής
Μεσοπρόθεσμα οι ΥΠΟΙΚ θα εργαστούν επίσης για τη σταδιακή αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων των εθνικών προϋπολογισμών ώστε να προσαρμοστούν οι υψηλότερες αμυντικές δαπάνες
Ισραηλινά τανκ στη Γάζα
Το Ηνωμένο Βασίλειο αγωνίζεται να πείσει τις ΗΠΑ να μειώσουν τους δασμούς χάλυβα πριν από την καθοριστική προθεσμία
Η εξάλειψη των δασμών είναι ζωτικής σημασίας για την ήδη προβληματική βρετανική βιομηχανία χάλυβα, επειδή οι ΗΠΑ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγικός προορισμός για το κράμα από το Ηνωμένο Βασίλειο.
REUTERS