Οικονομία

Χάκερς έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 32 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πανικός στις αγορές κρυπτονομισμάτων μετά τη νεα μεγάλη ληστεία που έγινε σε ανταλλακτήριο της Νότιας Κορέας. Η ληστεία έγινε από χάκερς αυξάνοντας την ανησυχία για το πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές και γενικότερα τα κρυπτονομίσματα.

Το Bithumb, που θεωρείται το έβδομο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο ανακοίνωσε ότι οι χάκερς έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 35 δισ γουόν (32 εκατομμυρίων δολαρίων), ενώ ανάμεσα σε αυτά είναι και το γνωστό κρυπτονόμισμα Ripple.

Το ανταλλακτήριο διέκοψε τις συναλλαγές λέγοντας ότι θα αποζημιώσει τα θύματα της κλοπής και μετέφερε όλα τα κρυπτονομίσματα που δεν εκλάπησαν εκτός διαδικτύου.

Το Bitcoin, το πιο γνωστό κρυπτονόμισμα έπεσε 2% στα 6,616 δολάρια στο Λονδίνο με αποτέλεσμα η συνολική ετήσια πτώση να αγγίζει το 54%!

Πτώση σημείωσαν και άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Ripple, το Ethereum και το Litecoin.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα
Υδατοκαλλιέργειες: Κατά 10,2% μειώθηκε η παραγωγή το 2024
Η συνολική παραγωγή ανήλθε σε 127.495,1 τόνους συνολικής αξίας 689.461,0 χιλ. ευρώ το 2024, έναντι 141.909,2 τόνων συνολικής αξίας 691.160,2 χιλ. ευρώ το 2023, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)
Aerial view of fish farm