Παράξενες Ειδήσεις

Αν έχεις πλακουτσή μύτη … δεν μπαίνεις σε αεροπλάνο!

Κακό και αυτό! Να 'σαι κακομούτσουνος, να μη σ' αφήνουν και να πετάξεις!

Η είδηση είναι σοβαρή. Φυσικά και δεν αφορά σε ανθρώπους, αλλά σε τετράποδα και ειδικά για όσα έχουν κοντή και “πλακουτσή” μύτη. Ο λόγος είναι απόλυτα … ιατρικός. Τα ζώα αυτά λόγω κατασκευής υποφέρουν και πολλές φορές χάνουν ακόμη και τη ζωή τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αεροπλάνο είτε λόγο δύσπνοιας, είτε λόγο θερμοπληξίας γιατί η κατασκευή της μύτης τους τα κάνει πιο ευάλωτα.

Την πλήρη απαγόρευση πτήσης σε τέτοιου είδους ζώα επέβαλε μόλις χθες μια εταιρεία στο Χονγκ Κόνγκ ενώ ήδη πολλές μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, είτε την έχουν απαγορεύσει για τους ζεστούς μήνες, είτε για πτήσεις που απαιτούν μεγάλα ύψη, όπως αυτές πάνω από Ατλαντικό και Ειρηνικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα