Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Απολάμβαναν το φαγητό της γάτας νομίζοντας ότι είναι πατέ

Απολάμβαναν το φαγητό της γάτας νομίζοντας ότι είναι πατέ
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι… αγάπησε το φαγητό της γάτας, νομίζοντας ότι ήταν πατέ!

Σύμφωνα με τη Mirror, η Άντζελα Χόλοκε τα ‘χασε όταν η μητέρα της, Μαργαρίτα Λίνκολν, και ο πατέρας της, Ντόναλντ Λίνκολν, της ζήτησαν να τους αγοράσει λίγο περισσότερο από το “πανέμορφο” πατέ, που τους είχε φέρει την περασμένη εβδομάδα. 

Η 80χρονη είπε στην κόρη της ότι έτρωγαν “ένα πραγματικά υπέροχο δείπνο με πατέ και ψημένο ψωμί”. Όταν η μητέρα της έδειξε το πακέτο, η Άντζελα κατάλαβε τι είχε συμβεί. Το κουτί ήταν το φαγητό της γάτας της!

Η μητέρα της, η 80χρονη Μαργαρίτα, της είπε ότι έτρωγαν “ένα πραγματικά υπέροχο δείπνο από πανέμορφο πατέ και ψημένο ψωμί”, και μάλιστα της ζήτησε να πάρει λίγο περισσότερο.

“Ούρλιαζα από τα γέλια. Η μαμά μου και η αδερφή μου άρχισαν να γελάνε”, είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ο 95χρονος πατέρας της, αρχικά ανησύχησε με την αποκάλυψη, αλλά στη συνέχεια αστειεύτηκε με την κόρη του, λέγοντας: “Τι κάνεις; Προσπαθείς να με δηλητηριάσεις;”. 

Ευτυχώς, οι γονείς της Άντζελα δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα με την υγεία τους, τρώγοντας το φαγητό της γάτας που -κατά βάση- περιείχε τόνο.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις