Παράξενες Ειδήσεις

“Μόνος στο σπίτι”… 28 χρόνια μετά! Το βίντεο που σαρώνει!

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν μένει και πάλι... μόνος στο σπίτι σχεδόν τριάντα χρόνια μετά από την ταινία που τον έκανε διάσημο σε ηλικία μόλις δέκα ετών!

Ο 38χρονος πλέον Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών με την σειρά θρυλικών ταινιών “μόνος στο σπίτι”, όμως η καριέρα του στη συνέχεια δεν είχε ανάλογη εξέλιξη ενώ αντιμετώπισε και πολλά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της υπερπροβολής που είχε σαν μικρό παιδί.

Σε αυτή την διαφήμιση της Google ο Κάλκιν επιστρέφει στο σπίτι που τον έκανε διάσημο και ενώ τότε τα έκανε όλα μόνος του, σήμερα σαν ενήλικας απολαμβάνει τα πάντα on line με το Google Assistant.

Από τα ψώνια του σπιτιού, μέχρι την θερμοκρασία ακόμη και την παραγγελία της πίτσας. Ακόμη οι “έξυπνες συσκευές” αποτρέπουν ακόμη και την θρυλική διάρρηξη από τους… ατζαμήδες ληστές.

Δείτε το βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

https://youtu.be/xKYABI-dGEA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το πιο ήσυχο μέρος στη Γη: Πώς αντέχονται λίγα λεπτά στην απόλυτη σιωπή
Στον θάλαμο της Microsoft δεν υπάρχει κανένα εξωτερικό ηχητικό σήμα με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος αρχίζει να εστιάζει στους εσωτερικούς ήχους του σώματος: τον χτύπο της καρδιάς, τη ροή του αίματος, ακόμα και το ελαφρύ τρίξιμο των αρθρώσεων
Δωμάτιο
Η «Σαντορίνη» του Βιετνάμ: Η μαγευτική μαρίνα που «υπόσχεται» ρομαντικό ηλιοβασίλεμα βγαλμένο από Ελλάδα
Όσοι Ασιάτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν έως την Ελλάδα για να απολαύσουν τις ομορφιές της Σαντορίνης, μπορούν να «πεταχτούν» ως το αντίγραφο του ελληνικού νησιού, στο Βιεντάμ
Son Tra marina. Tourist traveling in Da Nang city. Vietnam