Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα 9 πιο εντυπωσιακά αεροδρόμια του κόσμου

Τα 9 πιο εντυπωσιακά αεροδρόμια του κόσμου

Είναι τα πιο εντυπωσιακά αεροδρόμια του κόσμου. Τα αεροδρόμια δεν είναι απλά η πύλη όπου χρησιμοποιεί ο ταξιδιώτης που θέλει να έρθει ή να πετάξει σε κάποιον προορισμό.

Αποτελούν την αρχική αλλά και την τελική ανάμνηση ενός ταξιδιού, για τον λόγο αυτό πολλές πόλεις φροντίζουν να την κάνουν όσο πιο αξέχαστη μπορούν.

Πάμε λοιπόν να θαυμάσουμε εννέα στον αριθμό αεροδρόμια που η παραμονή σου μπορεί να αποτελέσει ακόμα μια επίσκεψη σε αξιοθέατο της εκάστοτε χώρας.

Αεροδρόμιο Τσάνγκι, Σιγκαπούρη: Η προσγείωση στο αεροδρόμιο Τσανγκί της Σιγκαπούρης, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Έχοντας βραβευτεί πολλές φορές ως το καλύτερο αεροδρόμιο της υφηλίου, το εντυπωσιακό του περιβάλλον σίγουρα θα σε συναρπάσει.

Το σήμα κατατεθέν του δεν θα μπορούσε παρά να είναι το αξίας πάνω από ένα δισεκατομμύριο κτίριο με το όνομα Jewel.

Φτιαγμένο με πρώτο υλικό του το γυαλί, μέσα στους δέκα ορόφους του θα έχεις την δυνατότητα να θαυμάσεις ένα πραγματικό κατάφυτο δάσος, υπό τους ήχους των ορμητικών νερών ενός συντριβανιού που αγγίζει τους εφτά ορόφους, κάνοντας τον μεγαλύτερο περίκλειστο καταρράκτη ολόκληρης της γης.

Μέσα στο Jewel θα συναντήσεις ένα κινηματογράφο 24ωρης λειτουργίας, σχεδόν 300 καταστήματα, μαγαζιά εστίασης, ένα ολοκληρωμένο σούπερ μάρκετ, αλλά και ένα τρενάκι που κάνει την διαδρομή του στον αέρα, κόβοντας σου κυριολεκτικά την ανάσα.

Η πισίνα που θα βρεις στην ταράτσα του σε προσκαλεί να κολυμπήσεις έχοντας θέα την άφιξη και την αναχώρηση των αεροπλάνων.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις