Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών – Σακελλαρίδης: Ευχαριστώ όσους έκαναν την υπέρβαση στον β’ γύρο

Αποτελέσματα εκλογών – Σακελλαρίδης: Ευχαριστώ όσους έκαναν την υπέρβαση στον β’ γύρο

“Θέλω να συγχαρώ τον κύριο Καμίνη και να του ευχηθώ καλη επιτυχία στη νέα θητεία του”, δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος νωρίτερα είχε παραδεχτεί την ήττα του στις δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Σακελλαρίδης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του, αλλά και όσους “έκαναν την υπέρβαση στον β’ γύρο”, όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Η Ανοιχτή πόλη απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δώσαμε έναν αγώνα με πάθος και έμπνευση χωρίς εκπτώσεις στα πιστεύω και τις αξίες μας. Αποδείξαμε ότι η αριστερή αυτοδιοικητική πρόταση μπορεί να έχει απήχηση. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας και τους ψηφοφόρους που μας ψήφισαν και ιδιαίτερα όσους έκαναν την υπέρβαση στο δεύτερο γύρο”, επισήμανε. 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, τόνισε ότι ο αγώνας για τους πολίτες της Αθήνας θα συνεχιστεί: “Τα επόμενα πέντε χρόνια θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνα για το δικαίωμα των πολιτών για αξιπρεπή διαβίωση για την Αθήνα της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Σας ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι. Σήμερα δεν χάσαμε. Νικήσαμε και αφήνουμε την παρακαταθήκη μας”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών! Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ποσοστά εξελίξεων στα μικρά κόμματα – Ποιος κερδίζει τις περιφέρειες και τους δήμους

Αποτελέσματα εκλογών – Καμίνης: Βάλατε την Αθήνα πάνω από τον κομματισμό

Αποτελέσματα εκλογών – Δήμος Αθηναίων: Παραδοχή ήττας από Σακελλαρίδη – Συνεχάρη τον Καμίνη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε