Πολιτική

Debate πολιτικών αρχηγών: Αφίξεις δημοσιογράφων και πολιτικών στελεχών στην είσοδο της ΕΡΤ

Αντίστροφα μετράει η ώρα για τις 9 το βράδυ οπότε και θα αρχίσει το debate των πολιτικών αρχηγών, με επίκεντρο τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στο μεταξύ, άρχισαν να καταφτάνουν οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στην τηλεμαχία, αλλά και πολιτικά στελέχη, πριν την έλευση των αρχηγών.

Η Ράνια Τζίμα, η Σία Κοσιώνη και ο Γιώργος Παπαδάκης προσήλθαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το debate των πολιτικών αρχηγών, 11 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.   

«Στενός ο… κορσές που μας έχουν φορέσει. Αν βγει και κάτι ωφέλιμο θα είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα.

«Αποστειρωμένο» χαρακτήρισε το πλαίσιο του debate η Σία Κοσιώνη, με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να συμπληρώνει: «Η δική μου η δουλειά είναι να εκπέμψω το σήμα που θα ήθελαν οι πολίτες».

ERT  STAMATOPOULOU

«Ο καθένας από εμάς θα ρωτήσει για κάθε μία από τις θεματικές ενότητες», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, εκ μέρους του ΑΝΤ1.  

papadakisAfixi

«Ας ελπίσουμε ότι θα ακούσουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας», σχολίασε από την πλευρά του ο «απεσταλμένος» του ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ.

sroiter

«Δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε για τους όρους τους debate. Προσωπικά δεν περιμένω πολλά πράγματα, αλλά και πάλι το γεγονός ότι θα υποβληθούν ερωτήσεις στους αρχηγούς είναι κάτι», δήλωσε ο δημοσιογράφος του OPEN, Παναγιώτης Στάθης.

stathis

«Ένα τηλεοπτικό debate πρέπει να στείλει και ένα πολιτικό μήνυμα. Οι πολιτικοί αρχηγοί να ανοίξουν τα χαρτιά τους», είπε εκ μέρους του STAR, η Μάρα Ζαχαρέα. 

ERT  STAMATOPOULOU

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ προσήλθαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας και ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπρατάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, είναι «επί της υποδοχής» στην είσοδο του ραδιομεγάρου.

ERT  STAMATOPOULOU

Την τηλεμαχία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς.

Το debate των πολιτικών αρχηγών θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤNEWS, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3. Θα προβληθεί, επίσης, από το Πρώτο Πρόγραμμα, από τη Φωνή της Ελλάδας, ενώ θα «ανέβει» και στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, στο ERTFLIX και στο ERTFLIX International.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
«Η κυβέρνηση μένει και θα μένει στο πλευρό κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα» δήλωσε ο πρωθυπουργός - Τα μέτρα θα εξειδικευτούν στις 13:30 από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Θάνο Πετραλιά
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια 41
Έκτακτα μέτρα στήριξης ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Fuel pass και παρέμβαση για diesel και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Τα μέτρα θα εξειδικευτούν στις 13:30 σε συνέντευξη Τύπου από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Θάνο Πετραλιά
Κυριάκος Μητσοτάκης 78
Εκδήλωση με άρωμα Ανδρέα Παπανδρέου: Μνήμες, δάκρυα και χειροκροτήματα για τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ
Ο συντονιστής της εκδήλωσης κάλεσε τον Νίκο Παπανδρέου να βάλει έναν …τίτλο στη ζωή του Ανδρέα και εκείνος είπε «Ήρωας», για να ακολουθήσει νέο κύμα χειροκροτημάτων
Ο Ανδρέας Παπανδρέου μέσα από τα μάτια των παιδιών του: Εκδήλωση μνήμης για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης οι επιπτώσεις του πολέμου: Σχέδιο δράσης με τρία σενάρια για ανακούφιση των νοικοκυριών
Οι παράμετροι που θα καθορίσουν τις κινήσεις της κυβέρνησης είναι η πορεία των συρράξεων στη Μέση Ανατολή, οι διεθνείς τιμές της ενέργειας και οι αποφάσεις για τη δημοσιονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης
πρατήρια καυσίμων στην Αθήνα