Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Διεθνώς ρεζίλι για το “Χάιλ Χίτλερ” στη Βουλή

Διεθνώς ρεζίλι για το “Χάιλ Χίτλερ” στη Βουλή

Δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τα έκτροπα μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, με την αποβολή βουλευτή της Χρυσής Αυγής και με το ναζιστικό χαιρετισμό «Χάιλ Χίτλερ».

ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή συνεχίζουν να… μαλώνουν για το ποιος είπε πρώτος το «Χάιλ Χίτλερ», το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ζητούν να έρθει άμεσα στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

«”Χάιλ Χίτλερ” στο ελληνικό Κοινοβούλιο» έγραψε η El Mundo στην ιστοσελίδα της, ενώ η Washington Post έγραψε για «ενοχλητικό βίντεο» και «για μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου που φώναξε “Χάιλ Χίτλερ” κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης».

«Μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου φώναξε “Χάιλ Χίτλερ” στη μέση αντιπαράθεσης» γράφει το Business Insider, υπογραμμίζοντας ότι «είναι μία υπενθύμιση ότι η οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα έδωσε δύναμη σε ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, τη Χρυσή Αυγή».

«Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ συγκρούονται για το “Χάιλ Χίτλερ” στο ελληνικό Κοινοβούλιο» ανέφερε η ιστοσελίδα του Euronews, επισημαίνοντας ότι «το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι στο επίκεντρο άλλης μιας πολιτικής διαμάχης, μετά την αποβολή βουλευτή της».

«Έλληνας βουλευτής της ακροδεξιάς αποβλήθηκε από το Κοινοβούλιο για προσβολή» παρατήρησε το ιρανικό Press TV, προσθέτοντας ότι «η ελληνική Βουλή απέβαλε νεοναζί βουλευτή έπειτα από κόντρα, στην οποία κορόιδεψε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσή Αυγή: Για όλα φταίει ο Δραγασάκης – Λειτούργησε ως κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ξεπέρασαν κάθε όριο!

Τσίπρας: Αδιάκριτο πολιτικό φλερτ Σαμαρά – Χρυσής Αυγής

Κεδίκογλου για Τσίπρα: “Νέο ρεσιτάλ ασυναρτησίας”

Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: Περιμένουμε πότε θα τραβήξουν όπλο!

Όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το «Χάιλ Χίτλερ» στη Βουλή το 1963

Η Βουλή του “Χάιλ Χίτλερ” – Η αλήθεια των κομμάτων για το ποιός το εκστόμισε – Μόνο ο Γ. Πάντζας έχει καταγραφεί στα πρακτικά

Σάλος με το Χάιλ Χίτλερ στη Βουλή! Χρυσή Αυγή: Δεν το είπαμε εμείς αλλά ο Κοντονής του ΣΥΡΙΖΑ – Η οργισμένη απάντηση του βουλευτή στο Newsit

Τα πειθαρχικά μέτρα που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής

Ναζιστική πρόκληση από την Χρυσή Αυγή! Αποχώρησαν φωνάζοντας “Χάιλ Χίτλερ” μετά την αποβολή από την αίθουσα του βουλευτή τους Π. Ηλιόπουλου!

Χρυσή Αυγή: Συριζαίοι φώναζαν το… «Χάιλ Χίτλερ»

‘Αγριο επεισόδιο! Αποβλήθηκε από την ολομέλεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος – Αποκάλεσε ξεφτιλισμένους και γίδια τους βουλευτές!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε