Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Χαλασμός με το σποτ Λαφαζάνη! Ντε Νίρο, Χάρρυ Κλυνν και… Ταραντίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό από youtube
Φωτό από youtube

Πως συνδυάζονται ο John Travolta, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Robert De Niro, το Pulp Fiction και ο… Χάρρυ Κλυνν; Το “κόψε – ράψε” να είναι καλά και φυσικά το τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας, το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κορυφαία βίντεο – παρωδίες που σαρώνουν το διαδίκτυο!

Η αλήθεια είναι πως οι χρήστες του internet περιμένουν… πως και πως την παραμικρή αφορμή για να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους και η πολιτική είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα πεδία για σάτιρα.

Αφορμή για το θέμα αυτό είναι το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας για την προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

Ένα σποτ που κινήθηκε στα όρια… του cult, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να δίνει ρεσιτάλ αυτοσαρκασμού, μπαίνοντας στο ταξί και ζητώντας από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο Νομισματοκοπείο.

Με τέτοιο υλικό; Βούτυρο στο ψωμί των απανταχού… trolls!

Oh man, I shot Marvin in the face” λέει ο John Travolta στον Samuel Jackson στην αλήστου μνήμης σκηνή στο Pulp Fiction του Quentin Tarantino και το μοντάζ… ξεκινά!

Σε ένα άλλο βίντεο που σαρώνει το internet, στην θέση του οδηγού του ταξί μπαίνει… απολύτως φυσιολογικά ο “ταξιτζής” Robert De Niro, με το αποτέλεσμα να είναι και πάλι ξεκαρδιστικό!

Τέλος και σε ελληνικά δεδομένα, “ταξιτζής” είναι σε ένα τρίτο βίντεο ο Χάρρυ Κλυνν, με τις γνωστές, “θανατηφόρες” ατάκες του!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε