Πολιτική

Φωνές και… λυγμοί Βούτση στον καβγά με τη ΝΔ για τη Χρυσή Αυγή! (Βίντεο)

Άγριος καβγάς ξέσπασε κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο στην Ολομέλεια της Βουλής, μεταξύ του Νίκου Βούτση και της Νέας Δημοκρατίας.

 Όλα άρχισαν λίγο πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώσει την ομιλία του. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά “200 ψήφους δεν θα βρείτε, και δεν θα βρίσκατε ούτε αν ψήφιζε η Χρυσή Αυγή την οποία χαϊδεύατε…”, και πρόσθεσε: “Να μη θυμίσω τι είπε ο πρόεδρος της Βουλής ότι “στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι”…”, προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Βούτση, ο οποίος είπε πως θα του απαντήσει.

Ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε τη θέση του στην Τασία Χριστοδουλοπούλου και κατέβηκε από το προεδρείο για να πάρει τον λόγο: “Έχουν γίνει μόνο φέτος 800 ψηφοφορίες στα νομοσχέδια μας. Ουδέποτε έχει τεθεί ζήτημα μη συνυπολογισμού των ψήφων και των 300 βουλευτών. Γνωρίζετε καλά ότι σε ερώτηση αν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι της ΧΑ, απάντησα όπως θα απαντούσε οποιοσδήποτε πρόεδρος της Βουλής.Σε καμία περίπτωση αυτά που απάντησα δεν αποτελούν πρόσκληση στη Χρυσή Αυγή. 20 μέρες διακινήσατε την πολιτική αθλιότητα ότι προσδοκούσαμε συνεργασία με τη ΧΑ και τελικά η ΧΑ συμπαρατάσσεται με τις δυνάμεις που θα καταψηφίσουν την απλή αναλογική.

Ο κ. Κουμουτσάκος προπαγάνδιζε αυτήν την άποψη 20 μέρες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε πολιτικά. Σας άκουσα με κατάπληξη… όσα διαδίδατε συ συνεργασία με δημοσιογραφικά παπαγαλάκια…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η μπάλα στην εξέδρα – Οι απειλές Βορίδη και Αυγενάκη έπιασαν τόπο
«Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση για τις ποινικές ευθύνες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης
Ο Κώστας Ζαχαριάδης 2
Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 1998 μέχρι σήμερα η πρόταση της ΝΔ - Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στόχος είναι «να αναζητηθούν και να ερευνηθούν όλες οι παθογένειες, να εντοπιστούν τα προβλήματα και να υπάρξει πλήρης κάθαρση και διαφάνεια, προς όφελος του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 213