Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιάννης Μώραλης στο Newsit: Ο Μιχαλολιάκος διοικεί με έπαρση και αλαζονεία

Γιάννης Μώραλης στο Newsit: Ο Μιχαλολιάκος διοικεί με έπαρση και αλαζονεία

Την διαχώριση της ιδιότητάς του ως αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού από εκείνη του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, επιχείρησε ο Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στο newsit και στο Νικο Ευαγγελάτο. Ο κ. Μώραλης δεν χαρίστηκε στον αντίπαλό του Βασίλη Μιχαλολιάκο και του καταλόγισε αλαζονεία και έπαρση.

Ο κ. Μώραλης είπε ότι δεν χωρίζει τους Πειραιώτες σε Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς. «Τους Παναθηναϊκούς πειραιώτες τους ενδιαφέρει το καλό της πόλης. Δεν κοιτάνε ομάδες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μώραλης είπε επίσης ότι σκεφτόταν από καιρό να ασχοληθεί με τον δήμο και μάλιστα είπε ότι «Η κουβέντα για την διεκδίκηση του δήμου ξεκίνησε πριν πολλούς μήνες».

«Ο Πειραιάς αν δεν έχει κάνει βήματα πίσω είναι στάσιμος. Κάναμε τελευταία στιγμή γνωστή την υποψηφιότητά μας αλλά έχουμε δυναμική», είπε.

Ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες Μαρινάκη και Πέτρου Κόκκαλη στο ίδιο ψηφοδέλτιο μαζί του είπε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας από τους 93 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με ιδιαίτερη βαρύτητα και έχει σημαντικές ιδέες για τον Πειραιά. Θέλοντας μάλιστα να τονίσει ότι έχουν κονούς στόχους είπε: «Ο Μαρινάκης είναι δεξιός και εγώ κεντροαριστερός».

Και πρόσθεσε: «Στη χώρα όσοι ήθελαν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα ήταν πίσω από την κουρτίνα. Ο Μαρινάκης εκτίθεται στην πρώτη γραμμη και δεν θέλει να εξυπηρετήσει συμφέροντα. Πρέπει άνθρωποι πετυχημένοι να μπουν στα κοινά. Δεν θέλουμε να ψηφίσει ο κόσμος με βάση το ότι είμαστε στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάγκη από τον δήμο Πειραιά».

Για την προτροπή Μαρινάκη να ψηφίσουν Δρίτσα είπε ότι προφανώς εκτίμησε ότι δεν ήταν πετυχημένος ο Μιχαλολιάκος και γι αυτό πρότεινε Δρίτσα.

Ο κ. Μώραλης απέφυγε να απαντήσει αν δεν περάσει στον β γύρο ποιόν θα ψήφιζε, ενώ δεν απάντησε και για την Περιφέρεια. Ωστόσο είπε ότι εκτιμά πως ο Γιάννης Σγουρός έχει κάνει θετικό έργο.

Για τις κατηγορίες που του έχει προσάψει ο κ. Μιχαλολιάκος ότι δεν ζει στον Πειραιά, είπε:

«Δεν κοιμάμαι στον Πειραιά αλλά ζω στον Πειραιά. Κάλεσα τον Μιχαλολιάκο να μου πει όταν ήταν αντιδήμαρχος με τον Έβερτ σε ποιά πόλη έμενε.»

Για την πόλη είπε ότι σε όλους τους τομείς ο Πειραιάς δεν πήγαινε καλά. Η ανεργία είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας. Οι τουρίστες έρχονται και φεύγουν. Χώρους άθλησης δεν έχουμε, τα ΚΑΠΗ φυτοζωούν. Ζήτησε επίσης να γίνει ξανά ναυτιλιακό κέντρο ο Πειραιάς. «Να φέρουμε πίσω τους εφοπλιστές. Κάποτε η Μιαούλη ήταν η Wall Street της ναυτιλίας».

Για την κεντρική πολιτική σκηνή είπε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί αλλά για το ποιά είναι η λύση τώρα για την Ελλάδα είπε ότι πιστεύει πως πιο ρεαλιστικά είναι αυτά που λεει αυτή την στιγμή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Για την στάση του κ. Μιχαλιάκου απέναντι στον Ολυμπιακό είπε ότι «Δεν τα πήγε καλά ο Ολυμπιακός με τον κ. Μιχαλολιάκο. Οι προσπάθειες του ερασιτέχνη απορρίφθηκαν. Δεν βρίσκαμε ποτέ ανταπόκριση».

Του καταλόγισε επίσης έπαρση και αλαζονεία στην διακυβέρνηση του δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε