Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιώτα Τριγώνη: Η μελαχρινή καλλονή και η selfie με τον πρωθυπουργό

Γιώτα Τριγώνη: Η μελαχρινή καλλονή και η selfie με τον πρωθυπουργό

Η selfie που έβγαλε η Γιώτα Τριγώνη με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο περιθώριο της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας είναι τις τελευταίες ώρες talk of the town.

Μαζί με τη φωτογραφία, θέμα συζήτησης είναι και η ίδια η κα Τριγώνη. Μια όμορφη νέα γυναίκα, τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις στήλες lifestyle με την προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Με τα προσωπικά της γιατί ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Αλιάγα αλλά και σύζυγος (για λιγότερο από ένα χρόνο) του μπασκετμπολίστα Λάζαρου Αγαδάκου, ενώ το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως έχει σχέση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.



Η σχέση της Λάζαρο Αγαδάκο ήταν… θυελλώδης. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν σε χρόνο dt.
Ο χωρισμός ήταν επεισοδιακός, με τον πατέρα του Λάζαρου Αγαδάκου να της κάνει μήνυση, κατηγορώντας την πως όσα τους έλεγε για ιατρεία σε Αθήνα και Ελβετία ήταν ψέμματα.



Η κα Τριγώνη είναι οδοντίατρος αλλά έχει ασχοληθεί με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Όπως έχει η ίδια δηλώσει σπούδασε σε Αυστρία, Σερβία και ΗΠΑ και επαγγελματική της έδρα είναι στο Λιχτενστάιν.




Όπως έχει γράψει η Espresso, στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Βάνα Μπάρμπα, Νίκος Βέρτης, Ελενα Κουντουρά, Ελενα Ράπτη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστολία Ζώη, Πάνος Κιάμος, Γιάννης Σπαλιάρας.

Η παραίτηση από τομεάρχης της ΝΔ

Τον Ιούλιο του 2013, η Γιώτα Τριγώνη υπέβαλε την παραίτησή της από τομεάρχης Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος, όπως η ίδια είχε δηλώσει τότε, ήταν η «πρωτοφανής επίθεση» που δέχτηκε για την έκθεση φωτογραφίας που έκανε.

Όταν η έκθεση Athens Through My Eyes βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Γιώτα Τριγώνη προωθεί τον τουρισμό… στην Κωνσταντινούπολη. Οι αντιδράσεις λοιπόν αυτές την ώθησαν να παραιτηθεί.

Είχε δηλώσει τότε: «Δέχτηκα μια πρωτοφανή επίθεση σχετικά με την ασυμβατότητα της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και του ρόλου μου ως τομεάρχη του οργανωτικού τομέα της Νέα Δημοκρατίας. Το γεγονός αυτό με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του τομέα οργανωτικού Νότιας Δωδεκανήσου και να θέσω τον εαυτό στη διάθεση του κόμματος που σε κάθε περίπτωση θα βρίσκομαι δίπλα και θα προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες».






Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την παραίτησή της όμως, «επέστρεψε» στη Συγγρού και ανέλαβε ξανά πόστο τομεάρχη. Μετά τις εσωκομματικές εκλογές του Ιανουαρίου ανέλαβε τομεάρχης Ευρυτανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραιτήθηκε από τομεάρχης λόγω… των φωτογραφιών!

Διάσημες παρουσίες στην έκθεση φωτογραφίας της Γ. Τριγώνη! Φωτογραφίες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε