Ελλάδα

Γνωστός νεοναζί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Στο φως έρχεται σήμερα μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τη... συνάντηση γνωστού νεοναζί με τη Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση του κόμματος για τα Ίμια.

Την αποκάλυψη πως στην μέλη του γερμανικού εθνικοσιασιαλιστικού κόμματος FNS βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια έκανε η γερμανική εφημερίδα Die Ziet και τη φωτογραφία ντοκουμέντο φέρνει το φως σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Στη φωτογραφία, αριστερά, μέσα τον κόκκινο κύκλο, είναι ο Ματίας Φίσερ, ενεργό μέλος του FNS και ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του.

Μαυροφορεμένος και με ημι-ξυρισμένο κεφάλι, στέκεται σε στάση προσοχής κρατώντας μια αναμμένη δάδα μπροστά στο μνημείο των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Ιμίων.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Φίσερ συναντά τη Χρυσή Αυγή. Πριν από ένα χρόνο είχε προκληθεί σάλος όταν μέλη του γερμανικού κόμματος προσκλήθηκαν από τους… ομοϊδεάτες τους μέσα στην ελληνική Βουλή!
Είχαν μάλιστα φωτογραφηθεί και γεμάτοι καμάρι με τους Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Νίκο Μίχο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» τα μέλη του FNS φροντίζουν συνήθως όταν επισκέπτονται την Αθήνα να μη δημοσιοποιούν βίντεο ή φωτογραφίες στα οποία απεικονίζονται τα πρόσωπά τους. Όπως φαίνεται, πάντως, φέτος δεν τα κατάφεραν.

Φέτος, πάντως, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, τα μέλη του FNS που επισκέφθηκαν την Αθήνα την περασμένη εβδομάδα εκτός από το παρόν στην εκδήλωση της ΧΑ για τα Ιμια έκαναν βόλτες στην Αθήνα και στο Καλαμάκι, επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και «προσκύνησαν» στους τάφους των 9.973 στρατιωτών των ναζιστικών στρατευμάτων στο γερμανικό νεκροταφείο Διονύσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο ντοκουμέντο: Ρώσοι νεοναζί βασανίζουν ομοφυλόφιλους

Ξανανοίγουν οι φάκελοι 746 ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που πιθανώς διέπραξαν νεοναζί

Νεοναζί ήθελαν να σκοτώσουν τον Σρέντερ (;)

Η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με Γερμανούς νεοναζί! – Το ακροδεξιό «τέρας» τρώει την Ευρώπη – Αποκαλυπτικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών

Χρυσή Αυγή για νεοναζί Γερμανούς: Νομίζαμε ότι είναι δημοσιογράφοι!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
SEAJETS: Δίπλα στους κατοίκους των νησιών – Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Αλόννησο
Με κοινό όραμα τη θωράκιση της υγείας στο νησί, με πνεύμα συνεργασίας και δράσης, η SEAJETS, ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Δήμος Αλοννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση μιας σημαντικής υγειονομικής δράσης
Στιγμιότυπο από οφθαλμολογική εξέταση κατά τη διάρκεια της δράσης
Εθνικός Χάρτης Δεδομένων ESG: Μια καινοτόμα πρωτοβουλία για την βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων
Συγκεντρώνει, αναλύει και οπτικοποιεί έως σήμερα δεδομένα από 14.293 επιχειρήσεις από τις 13 περιφέρειες της χώρας καλύπτοντας 11 κλάδους οικονομικής δραστηριότητας
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Δύο τροχαία με λεωφορεία και τραμ σε διάστημα 2 μηνών: Αίτια και ομοιότητες των συγκρούσεων σε Βούλα και Πειραιά με 77 τραυματίες
Οι δύο περιπτώσεις οδηγών ΜΜΜ που ένιωσαν αδιαθεσία μέσα σε διάστημα 2 μηνών, και προκάλεσαν τροχαία ατυχήματα και τραυματισμένους επιβάτες - Τι συνέβη στη σύγκρουση των 2 λεωφορείων και του λεωφορείου με τραμ
Σύγκρουση αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΑ με συρμό του τράμ στον Πειραιά
3
Gov.gr : Νομικά πρόσωπα και πολίτες μπορούν να συνυπογράφουν έγγραφα μέσω μιας νέας υπηρεσίας
Η «Ψηφιακή βεβαίωση ή συνυπογραφή προτυποποιημένου ιδιωτικού εγγράφου» αποτελεί επέκταση των υπηρεσιών «Ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου» και «Ψηφιακή βεβαίωση ιδιωτικού συμφωνητικού»
Gov.gr : Νομικά πρόσωπα και πολίτες μπορούν να συνυπογράφουν έγγραφα μέσω μιας νέας υπηρεσίας