Πολιτική

Grexit – Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Ο Χάρος της ευρωζώνης

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με το σχέδιό του για προσωρινό Grexit έχει γίνει το πρόσωπο του Σαββατοκύριακου. Και φυσικά πρωταγωνιστής σε μερικά από τα πιο ευφάνταστα και συγκλονιστικά σκίτσα επικαιρότητας.

Μετά από το σκίτσο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στην κορυφή του Ταϋγέτου να ρίχνει την Ελλάδα στον Καιάδα, ήρθε ένα άλλο που τον παρομοιάζει με τον… Χάρο που σκοτώνει την Ελλάδα και την ευρωζώνη.

Ένας άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι με μια κλεψύδρα στα χέρια, σκίζει με το δρεπάνι του την ελληνική σημαία και αφού την προσπερνά, αρχίσει να κάνει το ίδιο και στη σημαία της ενωμένης Ευρώπης.

Grexit: Συγκλονιστικό σκίτσο! Ο Σόιμπλε πετάει την Ελλάδα στον Καιάδα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 2