Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η δημοσκόπηση του ΝewsIt στα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ

Η δημοσκόπηση του ΝewsIt στα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ

 Η μεγάλη πτώση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που φανέρωσε η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του NewsIt έκανε τον γύρο του κόσμου. 

Αποκαλυπτικά ήταν τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Alco για το Newsit αναφορικά με την Χρυσή Αυγή, δεδομένου μάλιστα ότι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 20-23 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της δράσης του κόμματος.

Μεγάλη μείωση σημειώνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που βγαίνει ωστόσο τρίτο κόμμα στη Βουλή, χάνοντας 4 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Ιούνιο (δημοσκόπηση Alco Ιουνίου για το Newsit) και πέφτουν στο 6,8% από το 10,8%, καταγράφοντας το χαμηλότερο ποσοστό μέχρι σήμερα από την αρχή του 2013.

Η είδηση για τη δημοσκόπηση που δείχνει μεγάλη πτώση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έκανε τον γύρο του κόσμου στα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ. 

Η Wall Street Journal έκανε εκτενές ρεπορτάζ για τα ποσοστά της Xρυσής Αυγής

Washington Post

Για μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής μετά από τη δολοφονία Φύσσα κάνει λόγο ρεπορτάζ που φιλοξενεί η De Tijd υπό τον τίτλο «Η ελληνική ακροδεξιά συρρικνώνεται στις δημοσκοπήσεις μετά από την δολοφονία». Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για μεγάλη μείωση των ποσοστών της ΧΑ μετά τη δολοφονία, εντούτοις παρατηρεί ότι το εν λόγω κόμμα παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Αναφορά γίνεται στη δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ του NewsIt, στην οποία καταγράφεται μεγάλη μείωση της εκλογικής επιρροής του νεοφασιστικού μορφώματος.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε