Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Και συνάντηση Κασιδιάρη – Παναγούλη;

Και συνάντηση Κασιδιάρη – Παναγούλη;

Δεν αρνείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης ότι συναντήθηκε με τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο κ. Κασιδιάρης μιλωντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι έχει μιλήσει με πολλούς βουλευτές από διάφορα κόμματα.

«Θα γίνουν αποκαλύψεις την κατάλληλη χρονική στιγμή», είπε στον Alpha 989 ο Ηλίας Κασιδιάρης, σημειώνοντας ότι «πάρα πολλοί βουλευτές της ΝΔ μου έχουν πει πράγματα πιο σοβαρά από αυτά που έχει πει ο Μπαλτάκος ενώπιον μαρτύρων».

«Έχω μιλήσει με πολλούς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και των ΑΝΕΛ. Με τον κ. Παναγούλη έχω μιλήσει, του είχα προτείνει να έρθει ως μάρτυρας και εκεί μου εξομολογήθηκε ότι δέχεται κομματικές πιέσεις. Οικειότητα δεν έχω με κανέναν, έχω το δικαίωμα να μιλώ με όλους», πρόσθεσε.

Ο κ. Παναγούλης δεν διέψευσε την συνάντηση αλλά είπε: «Μιλάω με όλους τους βουλευτές και με τους 298 της Βουλής, εκτός του Μάκη Βορίδη», αναφερόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη για τον οποίο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε ότι του πρότεινε να είναι μάρτυρας στη δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα tovima.gr, ο κ. Παναγούλης αρνήθηκε ότι ο κ. Κασιδιάρης του πρότεινε να είναι μάρτυρας: «Ποτέ δεν μου ζήτησε να είμαι μάρτυρας. Κι αν μου το ζητούσε, αν πίστευα ότι θα μπορούσα να πάω, θα πήγαινα, δεν δέχομαι ποτέ κομματικές πιέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρώμικο παιχνίδι της Χρυσής Αυγής με υπαινιγμούς – Καταγγέλλουν πως έχουν συνομιλίες του Σαμαρά με δικαστικό, αλλά χωρίς να δίνουν στοιχεία

Απειλούν με νέες αποκαλύψεις οι χρυσαυγίτες – Κασιδιάρης: Έχω βίντεο και με βουλευτές άλλων κομμάτων – Παναγιώταρος: Μίλησα κι εγώ με τον Μπαλτάκο

Καταγγελίες Παναγούλη: Μπαλτάκος, Δένδιας, Βορίδης και Γεωργιάδης η ακροδεξιά ομάδα

Λ. Γρηγοράκος: Αδικήθηκε ο πρωθυπουργός από το λάθος του Μπαλτάκου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε