Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμμένος για Φίλη: Ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση!

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Η τοποθέτηση του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σάββατο (11.02.2017) σχετικά με τη “συγκατοίκηση” στην κυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και οι βολές του κατά του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, με αιχμές για τα εξοπλιστικά, προκάλεσαν αίσθηση.

«Με τον Καμμένο κάναμε κυβέρνηση. Δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση αυτή η κυβέρνηση (…)”Ο συγγενέστερος σύμμαχός μας -έστω και αν βρωμάει- είναι το ΠΑΣΟΚ» είχε πει, μεταξύ πολλών άλλων ο Νίκος Φίλης. Η τοποθέτησή του “αποδοκιμάστηκε” από στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Καμμένο, πάντως, να μην δίνει συνέχεια.

Το έκανε όμως ένας άλλος Καμμένος. Ο Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έστειλε… μήνυμα στον Νίκο Φίλη πως αν θέλει να αποχωρήσει το κόμμα από την κυβέρνηση για να συγκυβερνήσει με τους «βρώμικους, ευχαρίστως αποχωρούμε σήμερα».

Μάλιστα, έβαλε τίτλο στο post του τη φράση “Τα Βρώμικα” και τόνισε πως οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες πρέπει να τελειώσουν και να αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεών του. «”Τέλος οι τσάμπα μαγκιές” όπως έλεγε και ο βρώμικος κ. Σημίτης. Ως εδώ», γράφει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε