Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Καραμανλής: Υποχρέωση όλων να στηρίξουμε Σαμαρά

Καραμανλής: Υποχρέωση όλων να στηρίξουμε Σαμαρά

“Πρέπει οπωσδήποτε η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, έστω και με μία ψήφο διαφορά” λέει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής σε βουλευτές του κόμματος και τους καλεί να στηρίξουν τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά σε ευρωψηφοδέλτιο και αυτοδιοικητικής εκλογές.

“Υποχρέωση όλων μας είναι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να στηρίξουμε τη ΝΔ και τις επιλογές της, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στην αναμέτρηση για τους δήμους και τις περιφέρειες”, είναι το… μήνυμα που περνάει ο πρώην πρωθυπουργός σε στελέχη της ΝΔ με τα οποία συναντάται το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα γράφει Το Βήμα.

Ο Κώστας Καραμανλής έχει δει πολλούς βουλευτές, στελέχη αλλά και πρώην υπουργούς τις τελευταίες μέρες στο πολιτικό του γραφείο στη Μαβίλη. Σε όλους τονίζει την ανάγκη να στηριχθεί η ΝΔ και άρα οι αποφάσεις του Αντώνη Σαμαρά και κυρίως να δοθεί η μάχη των εκλογών με ενότητα

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ενστάσεις επί της στρατηγικής Σαμαρά, αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά τονίζει σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία την ανάγκη στήριξης της κυβέρνησης.

Πριν λίγες μέρες, ο Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο (σ.σ. και οι δυο στελέχη των κυβερνήσεών του) για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στη μάχη για το δήμο Αθηναίων και την περιφέρεια Αττικής αντίστοιχα

“Πρέπει οπωσδήποτε η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, έστω και με μία ψήφο διαφορά” επισημαίνει ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά όπως διευκρινίζουν συνεργάτες του αυτή η αναφορά του δεν γίνεται για να τοποθετηθεί εκλογικός πήχης για τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο συναντήθηκε πριν από λίγο καιρό και είχαν μια ανοικτή και ειλικρινή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Παράλληλα, συνεργάτες του διαμηνύουν πως δεν ευσταθούν διάφορες φήμες και σενάρια ότι στέλνει τελεσίγραφα ή βάζει βέτο ακόμα και για τη συμμετοχή ορισμένων προσώπων στα ψηφοδέλτια του κόμματος για την Αυτοδιοίκηση και τις ευρωεκλογές.

“Δεν εμπλέκεται ο Καραμανλής με αυτά. Εδώ και 4,5 περίπου χρόνια δεν είναι πρόεδρος της ΝΔ” λένε όσοι γνωρίζουν τις απόψεις του, γράφει Το Βήμα.

“Μακριά από τον Καραμανλή τα σενάρια υπονόμευσης του Σαμαρά” λένε επίσης και αποδίδουν τα όσα κυκλοφορούν περί δήθεν αρνητικής στάσης του πρώην πρωθυπουργού έναντι της τωρινής ηγεσίας της ΝΔ σε κάποιους που έχουν στόχο να δημιουργήσουν κλίμα στις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή επίθεση Παπανδρέου κατά Καραμανλή Σαμαρά και Βενιζέλου

Με υπογραφή Καραμανλή “γεννήθηκε” η πρώτη ΜΚΟ – Την πλήρωναν 8 εκατ. ευρώ για να… μετράει τις υπόλοιπες – Ρόντος: Ο Γιώργος τις έβαλε σε τάξη

Δείπνο Καραμανλή με 15 βουλευτές με μενού λαγό και…

Με παϊδάκια και καλό κρασί η νέα εξόρμηση του Κ. Καραμανλή

Καραμανλής – Παπανδρέου: Από πρωθυπουργοί…συγγραφείς

“Πέταξαν” τον Καραμανλή στον δρόμο – ΦΩΤΟ

Πίσω από τις κλειστές πόρτες: Ο Καραμανλής, ο “δήμαρχος” Άρης και ο… λύκος Γιακουμάτος (ΦΩΤΟ)

Φήμες για μυστική συνάντηση Καραμανλή – Τσίπρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε