Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κωνσταντοπούλου: Την ημέρα που αλλοιώθηκε το στικάκι είχαν συναντηθεί Βενιζέλος-Διώτης με τον Παπανδρέου

Κωνσταντοπούλου: Την ημέρα που αλλοιώθηκε το στικάκι είχαν συναντηθεί Βενιζέλος-Διώτης με τον Παπανδρέου

Από το βήμα της Βουλής είχε προαναγγείλει τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και της αλλοίωσης του USB η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τις έκανε λίγες ώρες μετά, σε πρωινή εκπομπή.

«Είστε σίγουρος κύριε Βενιζέλο ότι η εκδοχή της αλλοίωσης της λίστας στις 8 Ιουλίου σας δικαιώνει; Η απάντηση τις επόμενες μέρες», είπε πει χθες η κα Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Αλλά δεν πέρασαν μέρες, μόνο ώρες.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά και εκεί επικαλούμενη δημοσίευμα, αποκάλυψε πως την ημέρα που υποτίθεται ότι αλλοιώθηκε το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ, είχαν συναντηθεί στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στη Βουλή οι κ.κ. Βενιζέλος και Διώτης.

Όπως είπε, μετείχαν σε σύσκεψη για τη φοροδιαφυγή.

«Στην αρχή της σύσκεψης ήταν παρών ο τότε επικεφαλής του ΣΦΟΕ, Ιωάννης Διώτης», κατέληγε το δημοσίευμα που διάβασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις συσκέψεις που είχε εκείνη την ημέρα στο γραφείο του ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε ο υπάλληλος που κράτησε στα χέρια του το πρωτότυπο CD – “Πήρα μόνο εντολή να αντιγράψω τους 20 μεγαλύτερους καταθέτες”

Βενιζέλος: “Σηκώνω τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν είμαι ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως”

Βενιζέλος: ΣΥΡΙΖΑ και Βαξεβάνης έστησαν σκευωρία εις βάρος μου!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε