Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Κωνσταντοπούλου κατά… Αυγής και κυβέρνησης

Κωνσταντοπούλου κατά… Αυγής και κυβέρνησης

Κάποτε ήταν όλοι μια ωραία… “οικογένεια”. Και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αυγή. Αλλά μετά ήρθε το Μνημόνιο και η συμφωνία με τους δανειστές και όλα άλλαξαν. Από τη μια η Ζωή από την άλλη η Αυγή και η κυβέρνηση.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής… ξαναχτύπησε μέσω Facebook και αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό της την εφημερίδα Αυγή, ένα μέσο που στηρίξει, ξεκάθαρα, τον ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή που η κα Κωνσταντοπούλου ήταν μέλος του κόμματος, βουλευτής του ακόμη και πρόεδρος της Βουλής!

Η επίθεση της Ζωής ήρθε με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της Αυγής για τα χρήματα που παίρνει ως αμοιβή για κάθε του ομιλία στο εξωτερικό ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών διέψευσε πως αμείβεται με 55.000€ τη φορά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω Facebook διερωτήθηκε γιατί η Αυγή δεν έχει ανακαλέσει. Έγραψε επίσης: “Άλλο ενημέρωση ή γνώμη, άλλο αποδόμηση προσωπικοτήτων με κυβερνητική εντολή”.

 

Μετά τη διάψευση του Γιάνη Βαρουφάκη η εφ. Αυγή ανακάλεσε; Άλλο ενημέρωση ή γνώμη, άλλο αποδόμηση προσωπικοτήτων με κυβερνητική εντολή

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Sunday, 18 October 2015

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε