Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Λαζαρίδης: Συμφωνεί με τον Βορίδη ο Σαμαράς – Για το μαύρο στην ΕΡΤ φταίνε οι εργαζόμενοι

Λαζαρίδης: Συμφωνεί με τον Βορίδη ο Σαμαράς – Για το μαύρο στην ΕΡΤ φταίνε οι εργαζόμενοι

Κλείσιμο ΕΡΤ, μαύρο, Βορίδης και Βύρων Πολύδωρας. Τρία καυτά θέματα για τα οποία κλήθηκε να απαντήσει σε πρωινή εκπομπή ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης. Και οι απαντήσεις του έβαλαν εκ νέου φωτιά….

Φταίνει οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το “μαύρο”

Το μαύρο δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης αλλά οφείλεται στο πειρατικό σήμα που εξέπεμπε η ΕΡΤ καθώς και στην κατάληψη του ραδιομεγάρου, είπε ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA.

Είπε επίσης ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν: «ένα ταμπού που σπάσαμε· κάτι που ήθελε η κοινωνία και που το εγκρίνει».

Ο Σαμαράς συμφωνεί με τον Βορίδη

Για το θέμα Βορίδη ο κ. Λαζαρίδης είπε πως είναι απόψεις που συμμερίζεται ο πρωθυπουργός, ωστόσο ήταν λάθος ο χρόνος που διατυπώθηκαν.

«Σε ό,τι αφορά το παρελθόν όλοι έχουμε απόψεις και ο κ. Σαμαράς έχει απόψεις. Τώρα δεν είναι ώρα να αναδεικνύονται αυτά τα πράγματα. Βέβαια να σας πω και το άλλο: Συνέδριο έχεις και στο συνέδριο δεν μπορούν να πάνε οι άνθρωποι ούτε φιμωμένοι, ούτε λοβοτομημένοι. Θα ακουστούν τέτοια. Πάντως ο κ. Σαμαράς το ξεκαθάρισε δεν είναι ώρα τώρα για διαμάχες για το παρελθόν».

Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τους νεοναζί

Τέλος, για τις δηλώσεις Πολύδωρα περί συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή ο κ. Λαζαρίδης είπε: «Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί. Οπως βλέπετε δεν λέω Χρυσή Αυγή, λέω νεοναζί. Και δεν το κάνουμε τυχαία και δεν το κάνω μόνο εγώ, το κόμμα το κάνει. Τους αποκαλούμε σαν αυτό που είναι. Οχι με το όνομα το οποίο επικαλούνται. Αυτό το ξεκαθάρισε τελικά και ο κ. Πολύδωρας, για να είμαστε δίκαιοι».

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρξαν σκέψεις διαγραφής του κ. Πολύδωρα ο κ. Λαζαρίδης είπε: «Επειδή ήταν παρεξηγήσιμο έτσι όπως το είπε έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε ότι πολιτική διάσταση δεν υπάρχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι προτάσεις της κυβέρνησης για την ΕΡΤ – Τι προβλέπει για τους εργαζόμενους – Ελλάδα

Spiegel: Παραλίγο ο Σαμαράς να ρίξει την κυβέρνησή του – Πολιτική

Καψής για ΕΡΤ: δεν υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις σε μάκρος – Πολιτική

 

Επιμένει ο Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή – Αποκάλεσε τον Σαμαρά “Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης” και τον εαυτό του “Κολοκοτρώνη” – Πολιτική

Παρέμβαση Πολύδωρα στον ΣΚΑΙ: Ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά η τρόικα – Πολιτική

Απάντηση Χ.Α. στις δηλώσεις Πολύδωρα: Δεν ξεχνάμε τις προδοσίες της ΝΔ… – Πολιτική

Μπουρλότο στην κυβέρνηση από τον Πολύδωρα – Ζήτησε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή – Πολιτική

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε